fifteen + 18 =

A password will be e-mailed to you.

22:00 ANTENA 1

 Bean (comedie, SUA 1997) Cu: Rowan Atkinson, Burt Reynolds, Peter MacNicol, Pamela Reed

În toamna anului 1997, un foarte bogat şi bine intenţionat domn donează galeriei Grierson din California suma de 50.000.000 de dolari pentru achiziţionarea celui mai vestit tablou al Americii, “Mama” a lui Whistler. Până acum, acest obiect de artă foarte valoros, a fost expus la Musée D’Orsay din Paris. Administratorii galeriei americane vor să invite la ceremonia dezvăluirii picturii un critic de arta eminent şi, în acest scop, propun Galeriei Naţionale Regale din Anglia să-l trimită pe cel mai respectat critic al lor. Aceasta este cea mai mare greşeală pe care o puteau face. Britanicii nu îl vor trimite pe cel mai mare critic al lor, ci pe cel mai detestat şi incapabil angajat, dintr-o încercare disperată de a scăpa de acesta. Numele lui este Bean. Mr Bean. 007 este coeficientul lui de inteligenţă şi tot ce atinge se transformă în haos.

 

 

20:30 PRO CINEMA

 Curierul (acţiune, SUA, 2012) Cu: Jeffrey Dean Morgan, Mickey Rourke, Ţil Schweiger

Doar pentru a livra o servietă, cel care va face asta va fi plătit cu un milion de dolari. Motivul acestui detaliu incredibil este că ea trebuie dusă unui criminal înfricoșător, atât de temut, încât nimeni nu-i poate menționa nici măcar numele. Dar pentru o asemenea treabă, nici curierul (Jeffrey Dean Morgan) nu este mai prejos. Într-un domeniu unde întrebările nu-și au locul, el este cel mai bun. În plus, singurul său prieten este ținut captiv în schimbul unei răscumpărări, așa că el are mare nevoie de bani. Urmărit de asasini plătiți, lunetiști, poliție, FBI și complici cu două fețe, curierul pornește într-o misiune imposibilă, care va îi scoate la iveală trecutul întunecat.

 

 

00:35 HBO

Capcana minții (Thriller, Marea Britanie, 2013) Cu: James McAvoy, Vincent Cassel, Rosario Dawson, Danny Sapani, Matt Cross

Simon, un licitator de artă fină, își unește forțele cu o bandă de infractori pentru a fura o pictură a lui Goya care valorează milioane de dolari. După ce primește o lovitură în cap în timpul jafului, se trezește fără să-și mai amintească unde a ascuns tabloul. Când amenințările fizice și tortura nu dau niciun rezultat, șeful benzii, Franck, o angajează pe terapeuta Elizabeth Lamb pentru a analiza cele mai întunecate colțuri ale minții lui Simon. Pe măsură ce aceasta sapă mai adânc în subconștientul distrus al acestuia, granițele dintre realitate, sugestie și înșelăciune încep să se estompeze.

 

 

 

21:00 CINEMAX

Roman J. Israel, Esq. (Dramă, SUA, 2017) Cu: Denzel Washington, Colin Farrell, Carmen Ejogo, Lynda Gravátt, Amanda Warren

Filmul este un thriller dramatic a cărui acțiune se desfășoară în sistemul penal din Los Angeles. Denzel Washington interpretează un avocat idealist, Roman Israel, a cărui viață se schimbă drastic atunci când mentorul lui, un luptător pentru drepturile civile, moare. Când este recrutat să se alăture unei firme conduse de unul dintre foștii studenți ai legendarului bărbat – avocatul ambițios George Pierce (Colin Farrell) – și leagă o prietenie cu o tânără luptătoare (Carmen Ejogo) pentru drepturi egale, o serie de evenimente tulburătoare se dezlănțuie și activismul care i-a definit cariera va fi testat.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...