SAMBATA

0

16:25 CINEMAX

Călărețul (Dramă, SUA, 2018) Cu: Brady Jandreau, Tim Jandreau, Lilly Jandreau, Cat Clifford, Lane Scott

După un accident tragic, tânărul cowboy de rodeo Brady (Brady Jandreau), odată o stea a circuitului de rodeo, este avertizat că s-au terminat zilele când participa la concursuri. Întors acasă, Brady începe să se întrebe dacă mai are pentru ce să trăiască acum când nu mai poate face ceea ce îi plăcea: să călărească și să concureze. Dorindu-și să preia din nou controlul asupra destinului său, Brady își caută o identitate nouă și încearcă să afle ce înseamnă să fie un bărbat în inima Americii.

 

20:00 HBO

Jaf cu stil (Comedie, SUA, 2017) Cu: Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin, Ann-Margret, Joey King

Morgan Freeman, Michael Caine și Alan Arkin îi interpretează pe cei mai buni prieteni Willie, Joe și Al care decid să renunțe la viața liniștită de pensionari și să fie rebeli pentru prima dată în viața lor când fondul lor de pensii este golit de o corporație dubioasă. Disperați să-și plătească facturile și să aibă grijă de cei dragi, ei riscă totul și vor încerca să jefuiască banca unde se află chiar banii lor.

 

 

 

23:00 PRO CINEMA

Bătălia de la Stanca Rosie (acțiune, China, Hong Kong, Japan, 2008) Cu: Tony Chiu Wai Leung, Takeshi Kaneshiro, Fengyi Zhang, Chen Chang, Wei Zhao, Jun Hu

La început de secol al III-lea, ţinutul Wu este invadat de tiranul Cao Cao (Fengyi Zhang) cu armata lui de un milion de soldaţi. Conducătorul zonei atacate, Sun Qual (Chen Chang), este nevoit să ceară ajutor rivalului Liu Bei (Yong You), dar, chiar şi aşa, armatele celor doi nu sunt nici pe departe la fel de numeroase. Strategul Zhou Yu (Jun Hu) observă că oastea lui Cao Cao nu poate fi folosită pe mare, ceea ce ar putea reprezenta singura speranţă de a ţine piept zdrobitoarei armate.

 

 

22:00 PRO TV

Noe (acțiune, 2014) Cu: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Anthony Hopkins, Ray Winstone, Emma Watson, Logan Lerman, Douglas Booth

Filmul este inspirat din legendă biblică a lui Noe. Înconjurat de oameni răi, Noe îşi doreşte să trăiască în pace alături de familie, însă de la o vreme visează în fiecare noapte un potop fără sfârşit. Dumnezeu îi spune lui Noe să îşi facă o arcă, unde să se îmbarce împreună cu fiii săi şi câte două animale din fiecare specie. La început este luat în râs de către oameni, însă atunci când începe potopul, lui Noe i se dă şansa de a salva viaţa pe Pământ.

 

+0 -0
se încarcă...