Duminică

0

20:00 HBO

Predatorul (Acțiune, SUA, 2018) Cu: Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn

Din cele mai îndepărtate colțuri ale universului până în pădurile din sudul Georgiei, vânătoarea se întoarce în noua serie “Predatorul”, o reinventare explozivă în regia lu Shane Black. Acum, cei mai periculoși vânători din univers sunt mai puternici și mai letali ca niciodată. Doar câțiva foști soldați și un profesor specializat în biologia evoluționistă pot preveni sfârșitul rasei umane.

 

 

21.00 ANTENA 1

Baywatch (comedie, SUA 2018) Cu: Zac Efron, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach, Dwayne Johnson, Alexandra Daddario

Mitch Johnson, un salvamar dedicat meseriei, este nevoit să facă echipă cu Matt Brody, un tânăr și nonconformist coleg, pentru a-și salva plajă de la dezastrul ecologic la care o condamnă un magnat al petrolului.

 

 

21:00 CINEMAX

Un loc întunecat (Thriller, Marea Britanie, 2018) Cu: Andrew Scott, Bronagh Waugh, Denise Gough, J.D. Evermore, Catherine Dyer

A VERY ENGLISH SCANDAL este șocanta poveste inspirată din întâmplări reale a primului politician britanic judecat pentru conspirație la crimă. Suntem la finele anilor 60, homosexualitatea doar ce a fost decriminalizată și Jeremy Thorpe (Hugh Grant), liderul Partidului Liberal și cel mai tânăr șef de partid din Marea Britanie în peste 100 de ani, are un secret pe care se chinuie să îl păstreze. Cât timp există Norman Scott (Ben Whishaw), vocalul său fost iubit, geniala carieră a lui Thorpe e în pericol și acesta din urmă nu vede altă soluție decât eliminarea lui Norman. Procesul lui Jeremy Thorpe a schimbat în mod definitiv politica, iar publicul a descoperit cele mai sumbre secrete ale puterii și măsurile luate pentru ca acestea să nu devină niciodată publice.

 

 

22:30 PRO CINEMA

Hoțul de cărți (dramă, SUA, Germania, 2013) Cu: Roger Allam, Sophie Nelisse, Heike Makatsch, Julian Lehmann, Gotthard Lange, Rainer Reiners, Kristen Block, Geoffrey Rush, Emily Watson, Olover Stokowski

Acţiunea filmului se petrece în timpul celui de-al doilea Război Mondial, când Liesel, o fată rămasă fără părinţi şi fără casă, este adoptată de un cuplu de germani. Plină de viaţă şi curaj, Liesel reuşeşte să schimbe vieţile tuturor celor din jurul ei. Părinţii adoptivi o vor învăţa să citească şi să descopere lumea cu ajutorul cărţilor.

 

+0 -0
se încarcă...