LUNI

 

16:20 CINEMAX

Inteligență artificială (SF, SUA, 2001) Cu: Haley Joel Osment, Jude Law, Frances O’Connor, Sam Robards, Jake Thomas

Din mințile lui Steven Spielberg și Stanley Kubrick vine această dramă SF. Scris și regizat de Spielberg, filmul îl are în rolul principal pe Haley Joel Osment care este David, un copil robot programat să iubească. Sam Robards și Frances O’Connor îi interpretează pe părinții care îl adoptă pe David ca să-i ajute să compenseze pentru pierderea iminentă a fiului lor, Martin. Totuși, când Martin își revine în mod miraculos, David și ursulețul lui Teddy se trezesc singuri într-o lume rece și amenințătoare. În scurt timp, ei îl cunosc pe Joe (Jude Law), un gigolo robot, care îl ajută pe David să-l găsească pe cel care îl poate transforma într-un băiat adevărat.

 

 

00:25 HBO

Dispărută fără urmă (Dramă, SUA, 2007) Cu: Casey Affleck, Michelle Monaghan, Ed Harris, John Ashton

“Dispărută fără urmă” este debutul regizoral al starului Ben Affleck. Inspirat de romanul omonim al lui Dennis Lehane, Affleck a preluat povestea și a rescris-o în limbaj cinematografic venind în fața publicului cu un film despre care critica a apreciat pozitiv că te urmărește mult timp după ce l-ai văzut. Centrat pe povestea unei fetițe dispărute fără urmă, filmul urmărește traiectoria explozivă a doi detectivi particulari angajați să o găsească, care se trezesc aruncați într-un labirint de secrete și de corupție, într-o lume în care binele și răul sunt în ceață și se confundă prea ușor. Istoria Amandei McCready începe într-o suburbie a Bostonului, în cartierul Dorchester a cărui realitate de zi cu zi este reprezentată de clasa muncitoare și visurile ei spulberate.

 

 

 

20:30 PRIMA TV

 Cuscrii (comedie, S.U.A. 2003) Cu: Michael Douglas, Albert Brooks

Prima întâlnire dintre viitorii socri Steve Tobias (Michael Douglas) şi Jerry Peyser (Albert Brooks) cu ocazia sărbătoririi logodnei copiilor lor, este ca nucă în perete. Dr. Jerome Peyser este un foarte blând specialist în tratarea bolilor de picioare, cu o rutină zilnică foarte bine organizată, care are ca scop eliminarea tuturor surselor posibile de stres. În borseta sa funcţională (deşi demodată) are o cană sanitară pentru băut apa, în cazul în care are nevoie să bea puţină atunci când este plecat, câteva ”Lorna Doones”, în cazul în care glicemia coboară câteva puncte între mese şi o alarmă personală de siguranţă – pentru orice eventualitate. Între timp, temerarul agent CIA, Steve Tobias trece prin viaţă ca un proiectil înflăcărat.

 

20:30 PRO CINEMA

Cronici (thriller, 2012) Cu: Dane DeHaan, Alex Russell, Michael B. Jordan, Michael Kelly, Ashely Grace, Anna Wood

Andrew (Dane DeHaan), Matt (Alex Russell) și Steve (Michael B. Jordan) sunt un grup de trei studenţi care fac o descoperire şi dezvoltă puteri stranii. Cei trei învaţă să îşi controleze noile abilităţi şi fac tot posibilul pentru a le utiliza în avantajul tuturor, însă în cele din urmă vieţile lor o vor lua în curând razna.

 

Deja ai votat!