Marţi

0
0
Mandatory Credit: Photo by David Buchan/Variety/REX/Shutterstock (7868829r) Jude Law HBO's 'The Young Pope' Panel, TCA Winter Press Tour, Los Angeles, USA - 14 Jan 2017

15:10 CINEMAX

Cold Mountain (Dramă, SUA, 2003) Cu: Jude Law, Nicole Kidman, Renée Zellweger, Eileen Atkins, Brendan Gleeson

În regia lui Anthony Minghella, „Cold Mountain” este o călătorie spre inimă, o poveste despre dragoste, prietenie, despre frumusețea și mirajul naturii, despre o Americă în schimbare la sfârșitul Războiului Civil. Producția care poartă amprenta clară a regizorului îi are în rolurile principale pe Jude Law, Nicole Kidman și Renée Zellweger. Astfel, devenim martorii destinelor celor trei și observăm felul în care ele se întrepătrund. La început, soldatul din Confederație, Inman (Jude Law), fiind rănit pe câmpul de luptă, vrea să se întoarcă la femeia iubită. În drumul către Ada (Nicole Kidman), el întâlnește rebeli și sclavi, ticăloși de toate felurile, profitori, precum și toate gunoaiele pe care greutățile unui război cumplit le scoate la suprafață.

 

 

 

23:35 HBO

Tulburare (Horror, SUA, 2018) Cu: Claire Foy, Joshua Leonard, Jay Pharoah, Juno Temple, Aimee Mullins

Sawyer Valentini (Claire Foy) se mută din Boston în Pennsylvania ca să scape de un bărbat care o hărțuiește de doi ani. În timp ce se consultă cu un terapeut, ea acceptă fără să-și dea seama să se ducă timp de 24 de ore la centrul comportamental Highland Creek. În scurt timp, șederea ei este prelungită atunci când doctorii și asistentele încep să pună sub semnul întrebării sănătatea ei mintală. Sawyer crede că unul dintre angajați este hărțuitorul ei și ea va face tot ce-i stă în putință ca să rămână în viață și să fugă.

 

 

 

 

 

16:15 PRO CINEMA

Iubit de împrumut (comedie, SUA, 2011) Cu: Ginnifer Goodwin, Kate Hudson, Colin Egglesfield, John Krasinski, Steve Howey, Ashley Williams, Jill Eikenberry

Deşi are o carieră de succes, în cadrul unei firme de avocatură din New York, Rachel (Ginnifer Goodwin)  are sentimentul că viaţa ei nu decurge aşa cum şi-ar fi dorit. Tânără este prietenă foarte bună cu Darcy (Kate Hudson), o publicistă carismatică. Când Darcy o invită la nunta ei cu Dex, are loc un incident neaşteptat: ea şi Dex au o aventură de o noapte şi îşi dau seama că între ei a fost mai mult decât o prietenie. Aventura lor continuă, nunta se apropie cu paşi repezi şi Rachel îl pune pe Dex să aleagă între ea şi Darcy.

 

 

16:00 DIVA

Reţeta dragostei (comedie, SUA, 2014) Cu: Peter DeLuise, Pascale Hutton, Karen Holness, Danielle Panabaker

O aspirantă la academia culinară se ceartă cu un celebru bucătar când i se cere să scrie cartea de bucate a acestuia. Dar iubirea se înfiripă curând.

+0 -0

se încarcă...