Joi

0

22:30 PRO CINEMA

Joc diabolic (thriller, 2011) Cu: Kevin Zegers, Victor Garber, Laura Vandervoort, Devon Bostick, Dustin Milligan, Tatiana Maslany, Stephen McHattie

Plin de datorii şi fără nicio rezolvare, lui Paul Dynan (Kevin Zegers) îi vine ideea să răpească trei copii. Ajutat de Jenna (Tatiana Maslany), cei doi cer în schimbul copiilor o răscumpărare de trei milioane de dolari. Dynan ameninţă părinţii copiilor că dacă anunţă poliţia, nu îi vor mai vedea pe aceştia. Cei trei taţi Clifford Jones (Stephen McHattie), Bob Vincent (Victor Garber) şi Richard Nader (Ray Liotta) încearcă singuri să rezolve situaţia, dar când Jenna împuşcă unul dintre ostatici, lucrurile scapă de sub control.

19:20 CINEMAX

Joel (Dramă, Argentina, 2018) Cu: Victoria Almeida, Diego Gentile, Joel Noguera, Ana Katz, Gustavo Daniele

Cecilia și Diego s-au mutat într-un sat îndepărtat din Țara de Foc. Nereușind să aibă un copil, ei se află pe lista de adopție de multă vreme. Apariția neașteptată a lui Joel, un băiat de 9 ani, le va da viețile peste cap. Speranțele lor, provocările creșterii unui copil și încercările de a-l introduce în mica lor comunitate din Patagonia îi va obliga să-și reanalizeze planurile, iar un conflict apărut la școala publică unde merge băiatul le va afecta legăturile cu ceilalți, dar și propria relație.

22:30 HBO

Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar (Dramă, Spania, 2017) Cu: Javier Bardem, Penélope Cruz, Peter Sarsgaard, Julieth Restrepo, Óscar Jaenada

Filmul spune extraordinara poveste de dragoste dintre cea mai faimoasă jurnalistă din Columbia, Virginia Vallejo (Penélope Cruz), și cel mai de temut lord al drogurilor din lume, Pablo Escobar (Javier Bardem). Când Virginia l-a întâlnit prima dată pe Pablo, a fost atrasă de carisma lui și de pasiunea contagioasă pentru țara lui și pentru poporul pe care îl iubea. Pe măsură ce aventura lor pasională se intensifică, exact același lucru se întâmplă și cu violența și tirania care înconjura imperiul lui Escobar. În timp ce lumea ei se prăbușește în jurul său, Virginia trebuie să decidă dacă îl va sprijini pe bărbatul pe care îl iubește sau dacă va ajuta autoritățile să-l distrugă pe unul dintre cei mai violenți criminali care a existat vreodată în această poveste inspirată de evenimentele adevărate prezentate în biografia Virginiei.

21:00 DIVA

Forrest Gump (dramă, SUA, 1994) Cu: Tom Hanks

Forrest Gump este una din acele producții cinematografice care au devenit un adevărat fenomen. În acest film, Tom Hanks face un rol de excepție ca Forrest, un om obișnuit a cărui inocență dezarmantă ajunge să întrupeze o generație. Distins cu 6 premii Oscar, între care premiul pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor (Robert Zemeckis) și cel mai bun actor într-un rol principal (Tom Hanks), Forrest Gump este un titlu pe care nu vrei să-l ratezi.

+0 -0
se încarcă...