Vineri

0

20:30 PRIMA TV

Ultimul cartuș (acțiune,  România 1973) Cu: Ilarion Ciobanu, George Constantin

Ultimul cartuş al comisarului Miclovan este încă fierbinte în buzunarul lui Roman (Ilarion Ciobanu). Rămas fără sprijinul lui Miclovan, mort în misiune, comisarul Roman vrea să-l vadă pedepsit pe asasinul acestuia, un mafiot şi contrabandist local foarte puternic, dom’ Semaca (George Constantin), pe care tribunalul îl achitase din lipsă de probe.Dar, până să se ocupe de Semaca, Roman primeşte o nouă misiune, de data asta sub acoperire: prinderea unui spion german încă activ pe teritoriul ţării, despre care se bănuieşte că ar sta ascuns într-o mănăstire. În această misiune, comisarul Roman are şi un ajutor, pe Oarca (Sebastian Papaiani), un fost argat care se dovedeşte bun la toate şi mai ales la urmăriri cu maşina pe serpentine..

 

 

 

20.00 ANTENA 1

Terminatorul (acțiune, SUA 1984) Cu: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton

Doi luptători din viitor sunt trimiși în trecut, prezentul nostru, unul cu misiunea expresă de a ucide o tânără femeie, celălalt de a o proteja. Primul este Terminator, un cyborg lipsit de sentimente, care trebuie să extermine victima indiferent de obstacole; al doilea este Kyle Reese, un tânăr călit în război de gherilă, care se îndrăgostește de femeia pe care o protejează și-și sacrifică viața pentru ea. De ce această luptă mortală în jurul ei ? Sarah Connor este aparent o femeie banală, îngrozită de înverșunarea ferocelui cyborg de a o ucide. Kyle însă îi dezvăluie faptul că fiul pe care-l va naște într-o zi, John Connor, va deveni liderul supraviețuitorilor unui nimicitor război nuclear și va salva omenirea de revolta mașinilor.

 

22:25 CINEMAX

Un loc întunecat (Thriller, Marea Britanie, 2018) Cu: Andrew Scott, Bronagh Waugh, Denise Gough, J.D. Evermore, Catherine Dyer

Donald Devlin locuiește în Harburgh, Pennsylvania, un oraș adormit care a văzut zile mai bune. Un tată singur delicat, care are autism, Donny își petrece zilele strângând gunoiul cetățenilor orașului alături de prietena lui cea mai bună, Donna Reutzel, și în timpul liber încearcă să fie cel mai bun tată pentru fetița lui Wendy. Dar când Tyler Zeigler, un băiat din cartier, dispare, Donny începe să fie obsedat de caz și vrea să afle ce s-a întâmplat cu el.

 

 

 

18:25 HBO

Jaf cu stil (Comedie, SUA, 2017) Cu: Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin, Ann-Margret, Joey King

Morgan Freeman, Michael Caine și Alan Arkin îi interpretează pe cei mai buni prieteni Willie, Joe și Al care decid să renunțe la viața liniștită de pensionari și să fie rebeli pentru prima dată în viața lor când fondul lor de pensii este golit de o corporație dubioasă. Disperați să-și plătească facturile și să aibă grijă de cei dragi, ei riscă totul și vor încerca să jefuiască banca unde se află chiar banii lor.

 

 

+0 -0
se încarcă...