SÂMBĂTĂ

0
0

22:15 PRO CINEMA

Organizaţia East (thriller, UK, SUA, 2013) Cu: Brit Marling, Alexander Skarsgard, Ellne Page, Toby Kebbell, Shiloh Fernandez, Aldis Hodge, Danielle Macdonald, Hillary Baack

Sarah (Brit Marling) este o agentă secretă care este trimisă să lucreze sub acoperire la o firmă private al cărei scop este să protejeze interesele corporaţiilor împotriva extremiştilor care vor să conserve cu orice preţ mediul înconjurător. Tânăra se îndrăgosteşte de Benji (Alexander Skarsgard), liderul grupării, iar fostă iubită a bărbatului devine geloasă şi de faptul că acesta este interesat de Sarah.

 

 

 

20:00 PRIMA TV

 La limita extremă (acțiune, S.U.A. 1991) Cu: Keanu Reeves, Patrick Swayze

Los Angeles. O bandă de hoți atacă o bancă, purtând pe fețe măștile unor foști președinți: Reagan, Carter, Nixon, Johnson. Pentru a obține informații și pentru a anihila banda, FBI infiltrează în banda de hoți, pasionați de surf, pe tânărul agent Johnny Utah. Dar, în timpul unui jaf armat la o bancă, hoții află adevărata identitate a lui Johnny. Va reuși el să scape de furia răzbunării și mai ales de cea a șefului bandei, Bodhi?

 

 

 

00:45 CINEMAX

Legiunea (Horror, SUA, 2010) Cu: Paul Bettany, Lucas Black, Tyrese Gibson, Adrianne Palicki, Charles S. Dutton

Soarta lumii va fi decisă la restaurantul unei benzinării din deșert. Armatele răului se adună. Înarmați și uniți de arhanghelul Mihai (Paul Bettany), mai mulți străini devin, fără voia lor, soldați. Misiunea lor: să apere o chelneriță și pe copilul ei nenăscut de atacul legiunii demonice.

 

 

 

22:05 HBO

Predatorul (Acțiune, SUA, 2018) Cu: Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn

„Predators”, un nou și îndrăzneț capitol din celebra franciză „Predator”, este filmat sub supravegherea artistică a lui Robert Rodriguez. Adrien Brody îl interpretează pe Royce, un mercenar cu sânge rece a cărui singură sursă de venit vine de la oamenii care-l angajează. De voie, de nevoie, acceptă să conducă un grup de războinici de elită care, se pare, a fost selecționat și trimis pe o planetă pustie… ca pradă. Cu excepția notabilă a lui Edwin (Topher Grace), un fizician dizgrațiat, ei sunt cu toții ucigași cu sânge rece – mercenari, membrii ai mafiei Yakuza, pușcăriași, teroriști – “prădători” umani care acum, la rândul lor, sunt vânați și eliminați de o nouă specie, mai evoluată, de Predatori.

 

 

+0 -0

se încarcă...