LUNI

0

22:30 HBO

O.G. (Dramă, SUA, 2018) Cu: Jeffrey Wright, Theothus Carter, William Fichtner, Boyd Holbrook, Mare Winningham

Filmul îl urmărește pe Louis (Jeffrey Wright), care a fost șeful unei găști proeminente din închisoare, în ultimele săptămâni din sentința lui de 24 de ani. Eliberarea lui care se apropie este dată peste cap atunci când îi ia sub aripa lui pe Beecher (Theothus Carter), nou venit în aripa lor, care este curtat de conducerea bandei. Acceptând faptul că faptele lui nu vor fi uitate și pregătindu-se de provocările readaptării la societate, Louis se trezește că libertatea îi este pusă în pericol în timp ce se zbate să-l salveze pe Beecher. Filmat într-o închisoare adevărată, cu mulți dintre prizonieri distribuiți în roluri importante, filmul oferă o prezentare emoționantă a călătoriei unui bărbat aflat în pragul libertății.

 

 

 

 

21:00 CINEMAX

Zile obișnuite (Dramă, Canada, 2017) Cu: Jacqueline Byers, Michael Xavier, Torri Higginson, Richard Clarkin, Joris Jarsky

Cara Cook (Jacqueline Byers) este o studentă atletică, isteață care dispare fără urmă. Cinci zile se desfășoară de trei ori din trei perspective diferite. Prima dată povestea este spusă prin ochii părinților Carei ale căror vieți sunt date peste cap pe măsură ce se întreabă ce s-a întâmplat și se luptă cu faptul că este posibil să nu-și mai vadă niciodată fiica. Apoi detectivul însărcinat cu găsirea fetei își prezintă punctul de vedere în timp ce încearcă să se descurce cu o viață personală complicată. Iar al treilea act dezvăluie ce s-a întâmplat cu Cara.

 

 

 

20:30 PRO CINEMA

De neoprit (thriller, SUA, 2010) Cu: Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson, Ethan Suplee, Kevin Dunn, Kevin Corrigan, Kevin chapman

O garnitură de tren, încărcată la capacitate maximă cu substanţe toxice se desprinde de locomotivă şi se îndreaptă spre un oraş populat din Statele Unite ale Americii. Frank (Denzel Washington), un inginer feroviar, pe punctul de a-şi pierde locul de muncă din cauza restructurărilor la compania la care lucrează, face echipă cu Will Gordon (Chris Pine), conductorul trenului şi se străduiesc să evite o catastrofă feroviară, împiedicând deraierea într-o curbă periculoasă pentru a salva populaţia de la un dezastru.

 

 

21:45 FILM NOW

O simplă favoare (2018, Thriller) Cu: Blake Lively, Anna Kendrick, Eric Johnson

Bazat pe un roman al scriitoarei Darcey Bell, A Simple Favor (2018) urmărește povestea lui Stephanie, o vloggeriță care încearcă să descopere adevărul din spatele dispariției bizare a celei mai bune prietene. Stephanie Ward, mamă și vloggeriță, este cea mai bună prietenă cu fermecătoarea Emily Nelson, o casnică care are o preferință aparte pentru costume personalizate și martini. Într-o zi, Emily o roagă pe Stephanie să-i ia fiul de la școală, însă aceasta dispare în mod misterios, iar după zile de căutări, este găsită în cele din urmă moartă. Încercând să dezlege misterul morții ei, Stephanie începe să sape mai adânc în secretele lui Emily, ajungând să se întrebe cât de bine o cunoștea pe cea mai bună prietenă a ei. În căutarea adevărului i se alătură Sean, soțul lui Emily, alături de care traversează o poveste plină de trădări și răsturnări de situție. A Simple Favor (2018) este un thriller plin de rătăciri și trădări, secrete și revelații, dragoste și loialitate, crimă și răzbunare.

+0 -0
se încarcă...