MIERCURI

0

20:30 PRO CINEMA

În spatele liniilor inamice (acţiune, SUA, Filipine, 1997) Cu: Thomas Ian Griffith, chris Mulkey, Courtney Gains, Maury Sterling, Adam Sterling, Adam Gifford, Mon Confiado

Unul dintre cei mai buni soldaţi din trupele speciale, Mike Weston (Thomas Ian Griffith), este trimis într-o misiune periculoasă împreună cu camaradul său Jones (Chris Mulkey). Cei doi trebuie să pună mâna pe mecanismele declanşatoare ale unor arme nucleare aflate la un guvern inamic. În timpul misiunii Mike reuşeşte să se salveze, în timp ce Jones rămâne în spatele liniilor inamice. La un an distanţă de la această misiune, Mike se întoarce pe front deoarece a aflat că amicul său este captiv într-un lagăr.

 

15:55 CINEMAX

Erou din întâmplare (Dramă, SUA, 1992) Cu: Dustin Hoffman, Geena Davis, Andy Garcia, Joan Cusack, Kevin J. O’Connor

Un avion cu 54 de pasageri, printre care jurnalista TV Gale Gayley (Geena Davis), aterizează forțat în apropierea unui infractor mărunt, Bernie LaPlante (Dustin Hoffman). Prima persoană ajunsă la locul accidentului, el își riscă viața și îi salvează pe toți. Dar după aceea dispare în noapte. Când postul TV unde lucrează Gale oferă o recompensă de un milion de dolari pentru identitatea îngerului, un impostor își face apariția, John Bubber (Andy Garcia), un pierde-vară fără adăpost, care știe toate răspunsurile potrivite deoarece a auzit povestea chiar de la Bernie. Numit un erou altruist, Bubber devine o vedetă. Eforturile lui Bernie de a aduce adevărul la lumină culminează cu o confruntare între adevăratul erou și impostor.

18:05 HBO

Sălbăticie (Dramă, SUA, 2014) Cu: Reese Witherspoon, Laura Dern, Thomas Sadoski, Michiel Huisman, Gaby Hoffmann

După ani întregi de comportament nepotrivit, o dependență de heroină și o căsnicie ratată, Cheryl Strayed (Reese Witherspoon) ia o decizie nesăbuită. Bântuită de amintirile cu mama ei, Bobbi (Laura Dern), și fără experiență, ea pleacă singură într-o călătorie de peste 1000 de kilometri pe jos de-a lungul Pacific Crest Trail. Filmul explorează pericolele întâmpinate, dar și momentele minunate prin care trece femeia în timpul acestei călătorii care o înnebunește, o întărește și, în cele din urmă, o ajută să se vindece.

 

20:00 FILM NOW

Mile 22: Misiune secretă (2018, Acţiune) Cu: Mark Wahlberg, Lauren Cohan, Iko Uwais, John Malkovich, Ronda Rousey

O echipă de paramilitari de elită trebuie să transporte în siguranţă un deţinut străin extrem de important pe o distanţă de 22 de mile, de la ambasada Americii până la punctul de extracţie din sudul Asiei. Suspectul deţine informaţii de risc major pentru siguranţa mondială care ar putea declanşa atacuri teroriste catastrofale în toată lumea. Echipa de intervenţie, supranumită „Overwatch”, are o misiune contra cronometru pe un teritoriu inamic ostil şi necunoscut. Aceasta rezistă cu greu în faţa atacurilor sistematice venite din partea autorităţilor locale şi cartelurilor mafiote, pornite să pună mâinile pe prizonier.

+0 -0
se încarcă...