Joi

0

22:55 PARAMOUNT

JFK (1991, USA) Cu: Kevin Costner

Un amestec de dovezi clare și speculație despre moartea președintelui Statelor Unite, John F. Kennedy pe 22 noiembrie 1963. Un avocat din New Orleans, Jim Garrison, redeschide dosarul și analizează foarte critic probele și concluziile F.B.I.-ului. Faptul că își bagă nasul unde nu ar trebui și pune cu insistență întrebări care le creează dificultăți autorităților, s-ar putea să îi pună viața bărbatului în pericol. Însă el nu se oprește din cercetările lui și curând descoperă niște legături ciudate cu războiul din Vietnam.

22:30 PRO CINEMA

S-a întâmplat într-o vară (comedie, SUA 2013) Cu: Steve Carell, Toni Collette, Allison Janney, Anna Sophia Robb, Sam Rockwell, Maya Rudolph

Duncan, un băiat în vârstă de 14 ani, îşi petrece vacanţa de vară alături de mama sa, Pam, prietenul acesteia, Trent şi Steph, fiica lui Trent. Deşi este o fire introvertită, Duncan reuşeşte să se împrietenească cu Owen, managerul parcului acvatic. Acesta îl va ajuta să fie încrezător şi în cele din urmă băiatul se îndrăgosteşte de Susanna şi petrece o vară cu totul de neuitat.

22:50 CINEMAX

Tot ce ne desparte (Thriller, Franţa, 2017) Cu: Catherine Deneuve, Diane Kruger, Nekfeu, Nicolas Duvauchelle, Sébastien Houbani

Louise (Catherine Deneuve) se ocupă de afacerea soțului ei decedat și are grijă de fiica ei invalidă Julia (Diane Kruger). După ce o acoperă pe Julia care și-a omorât din greșeală iubitul, un traficant de droguri, Louise este șantajată de cel mai bun prieten al acestuia, Ben (Nekfeu), un băiat bun ajuns delincvent într-o lume plină de infracțiuni și violență. Dacă nu-i dă banii înapoi unui mafiot periculos, Ben va fi ucis, iar Louise este singura lui speranță. În scurt timp, Louise începe să-l cunoască pe Ben și este șocată să afle că au mai multe în comun decât se așteptau la început. Ben și cele două femeie se împrietenesc, dar pe măsură ce legăturile dintre ei devin din ce în ce mai puternice, pericolul se apropie și linia dintre frică și protecție începe să dispară.

23:00 HBO

Predatorul (Acțiune, SUA, 2018) Cu: Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn

Din cele mai îndepărtate colțuri ale universului până în pădurile din sudul Georgiei, vânătoarea se întoarce în noua serie “Predatorul”, o reinventare explozivă în regia lu Shane Black. Acum, cei mai periculoși vânători din univers sunt mai puternici și mai letali ca niciodată. Doar câțiva foști soldați și un profesor specializat în biologia evoluționistă pot preveni sfârșitul rasei umane.

 

 

+0 -0
se încarcă...