LUNI

0

22:30 PRO CINEMA

Clubul de noapte (comedie, SUA, 1984) Cu: Sylvester Stallone, Dolly Parton, Richard Farnsworth, Ron Leibman, Tim Thomerson, Steve Peck

Dupa ce o cantareata celebra de muzica country se lauda ca poate transforma pe oricine intr-o vedeta a genului country, ea trebuie sa demonstreze ca declaratiile sale nu sunt vorbe goale. Astfel, ea alege un taximetrist oarecare pentru experimentul sau. Taximetristul trebuie sa cante la un important club de country din New York, iar cantareata trebuie sa faca minuni pentru ca acesta sa fie gata de spectacol.

22:40 CINEMAX

Colateral (Polițist, SUA, 2004) Cu: Tom Cruise, Jamie Foxx, Jada Pinkett Smith, Mark Ruffalo, Peter Berg

Max (Jamie Foxx) a trăit o viață anostă de șofer de taxi timp de 12 ani. Fețele clienților s-au perindat prin oglinda retrovizoare cum de altfel i s-au perindat pe sub ochi locurile prin care a umblat. Toate s-au succedat fără să lase amintiri relevante și s-au uitat ca și când nu ar fi fost. Toate și totul până în această seară. Vincent (Tom Cruise) este un ucigaș plătit. Când un cartel de droguri află că se găsește în situația de a fi adus în fața unui complet de judecată, organizează o operațiune de identificare și ucidere a martorilor principali. Ultimul act al operațiunii se joacă în seara asta. Vincent ajunge în Los Angeles pentru a doborî cinci persoane. Vincent ia un taxi, cel al lui Max, și practic îl blochează, iar Max devine vulnerabil, o persoană aflată în locul nepotrivit la moment nepotrivit.

22:00 HBO

Predatorul (Acțiune, SUA, 2018) Cu: Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn

Din cele mai îndepărtate colțuri ale universului până în pădurile din sudul Georgiei, vânătoarea se întoarce în noua serie “Predatorul”, o reinventare explozivă în regia lu Shane Black. Acum, cei mai periculoși vânători din univers sunt mai puternici și mai letali ca niciodată. Doar câțiva foști soldați și un profesor specializat în biologia evoluționistă pot preveni sfârșitul rasei umane.

18:00 FILM NOW

Numere fatale (acţiune 2009) Cu: Nicolas Cage

Un captivant action-thriller de proporții globale, filmul Numere Fatale aduce omenirea față în față cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei. Acum, John Koestler (Nicolas Cage) este cel care trebuie să lupte împotriva numerelor fatale. În 1958, o clasă de elevi stochează într-o capsulă a timpului desenele realizate în timpul unei ore de curs. Unul singur era deosebit. Cel realizat de o fetiță și care părea a fi o înșiruire de cifre fără sens. Cincizeci de ani mai târziu, capsula este scoasă la lumină, iar ce se află înăuntrul ei va schimba total viața profesorului John Koestler, a fiului său Caleb și totodată lumea pe care o știm.

 

 

+0 -0
se încarcă...