Marţi

0

16:35 HBO

Zoe (SF, SUA, 2018) Cu: Ewan McGregor, Léa Seydoux, Theo James, Rashida Jones, Christina Aguilera

Zoe (Léa Seydoux) și Cole (Ewan McGregor) sunt iubiți, dar și colegi la Relationist Labs, o companie de robotică unde sunt produși însoțitori sintetici. Pe măsură ce legătura lor devine mai puternică, Ash (Theo James), unul dintre androizii pe care i-au creat, le descoperă relația secretă și, fiind gelos, dezvăluie un adevăr dureros: Zoe este robot. Împărțiți între sentimentele pe care le au unul pentru celălalt și stigma pusă relațiilor dintre oameni și androizi, Zoe și Cole sunt despărțiți în timp ce invidiosul Ash încearcă să o convingă pe Zoe să accepte ceea ce este, transformând acest triunghi amoros într-un amestec de confuzie, trădare și dragoste.

15:25 CINEMAX

O poveste siciliană (Dramă, Italia, 2017) Cu: Julia Jedlikowska, Gaetano Fernandez, Corinne Musallari, Andrea Falzone, Federico Finocchiaro

Într-un mic sat sicilian aflat la marginea unei păduri, Giuseppe, un băiat de 13 ani, dispare. Luna, colega lui care îl iubește, refuză să accepte misterioasa dispariție. Ea încalcă un cod al tăcerii și al complicității care o înconjoară și, ca să-l găsească, ea coboară într-o lume a întunericului care l-a înghițit. Doar dragostea lor indestructibilă va putea să o aducă înapoi. Filmul este inspirat de povestea adevărată a adolescentului Giuseppe Di Matteo care a fost răpit în 1993 pentru a-i închide gura tatălui său, Santino, un informator al mafiei.

16:15 PRO CINEMA

Regină din Sud (dramă, SUA, 1955) Cu: Joan Crawford, Barry Sullivan, Betsy Palmer

Eva Phillips este o femeie din Sud celebra prin frumuseţea ei, dar şi prin cruzimea şi capacitatea sa de a manipula şi distruge vieţile tuturor celor din jurul ei. Întrebarea este – va fi cineva vreodată capabil să o oprească?

21:30 PRO TV

Need for Speed: Începuturi (acţiune, SUA, India, 2014) Cu: Aaron Paul, Dominic Cooper, Imogen Poots, Scott Mescudi, Rami Malek, Ramon Rodriguez, Harrison Gilbertson, Dakota Johnson, Michael Keaton

Tobey Marshall (Aaron Paul), un pasionat al curselor de maşini de strada face echipă cu Dino (Dominic Cooper). Toby este păcălit de Dino, un fost pilot NASCAR şi ajunge în închisoare. După executarea pedepsei, se înscrie într-o cursă New York-Los Angeles pentru a se răzbuna pe Dino. Dino află de plan şi pune o recompensă pe capul său forţându-l să dea startul unei contraofensive formate dintr-o serie de curse ilegale de maşini underground cu miza imensă.

+0 -0
se încarcă...