Marţi

0

16:45 FILM NOW

Orbirea (2016, Dramă) Cu: Demi Moore, Alec Baldwin, Dylan McDermott

Blând (2017) urmărește povestea unui scriitor orb care își redescoperă pofta de viață atunci când în viața sa apare o nouă iubire. Bill Oakland este un faimos romancier care a rămas orb după un accident de mașină în care soția lui a murit. Cinci ani mai târziu, Suzanne Dutchman este anchetată pentru complicitate la tranzacțiile ilegale ale soțului ei, dar pentru că nu cunoaștea pe deplin toate activitățile ilicite ale acestuia, primește doar 100 de ore de muncă în folosul comunității. În aceste condiții, Suzanne ajunge la un centru de îngrijire a persoanelor nevăzătoare, unde este forțată să-i citească lui Bill de trei ori pe săptămână. Curând, o aventură pasională începe, forțându-i pe amândoi să se întrebe dacă este sau nu prea târziu pentru a găsi dragostea adevărată. Pentru Bill, aventură cu soția neglijată a omului de afaceri închis reprezintă redescoperirea pasiunii sale pentru viață și scris.

 

00:25 CINEMAX

Regina fricii (Dramă, Argentina, 2018) Cu: Valeria Bertuccelli, Darío Grandinetti, Diego Velázquez, Sary López, Gabriel Goity

Filmul o urmărește pe excentrica, dar adorabila Robertina, o apreciată actriță de teatru al cărei spectacol va avea premiera într-o săptămână. Fiind ocupată cu repetițiile, ea încearcă să ignore absența stranie a soțului, deși anxietățile ei amenință să o copleșească. Când descoperă că un prieten apropiat din trecutul ei este pe moarte, nu ezită să abandoneze totul și să plece de cealaltă parte a lumii ca să-l vadă pentru ultima dată. Reuniunea lor dulce-amăruie o obligă pe Robertina să-și examineze prioritățile și viața opulentă pe care și-a creat-o. Faimoasă actriță argentiniană Valeria Bertuccelli a scris, co-regizat și joacă rolul principal în această dramă.

 

21:50 HBO

Gotti (Biografic, SUA, 2018) Cu: John Travolta, Spencer Lofranco, Kelly Preston, Stacy Keach, Pruitt Taylor Vince

John Travolta este legendarul gangster John Gotti, conducătorul celei mai mari și mai puternice organizații mafiote din America de Nord, familia Gambino. Stilul lui extravagant, farmecul și duritatea l-au transformat în cel mai faimos mafiot al secolului XX. Întinzându-se de-a lungul a trei decenii și povestit de fiul său, John Jr. (Spencer Rocco Lofranco), filmul examinează viața tumultoasă a lui Gotti pe măsură ce el și loiala sa soție Victoria (Kelly Preston) încearcă să țină familia unită în ciuda tragediei suferite și a numeroaselor condamnări la închisoare.

 

21:30 PRO TV

Cowboy Shaolin (acțiune, 2000) Cu: Jackie Chan, Owen Wilson, Lucy Liu, Brandon Merrill, roger Yuan, Xander Berkeley

Lo Fong, fostul căpitan al Gardei Imperiale Chineze, şi-a părăsit slujba şi acum face contrabandă cu opium. El are nevoie de bani pentru a-şi începe afacerea şi o răpeşte pe faţa împăratului, prinţesa Pei Pei, pe care o duce în America. Împăratul trimite cei mai buni oameni în căutarea fiicei sale, iar Chon Wang, unul din preferaţii acestuia insistă să meargă şi el. În vestul îndepărtat, Chon Wang se pierde de grupul cu care venise şi face cunoştinţă cu Roy O’Bannon, un inteligent dar arogant hoţ de trenuri, cu care se aliază.

 

+0 -0
se încarcă...