LUNI

0

22:30 PRO CINEMA

Justiţiarul (acţiune, 2012) Cu: Danny Trejo, Charles S. Dutton, Ron Perlman, Patrick Fabian, Joyful Drake, John Dffy, Harrison Page

Veteranul Frank Vega devine erou într-un oraş din SUA după ce sare în apărarea cetetenilor când sunt ameninţaţi de către interopi. Totul a început atunci când Frank, aflat într-un autobuz de navetişti, salvează un bătrân de nişte atacatori. În momentul în care cel mai bun prieten al său este omorât, iar poliţia nu face nimic să îl prindă pe făptaş, Frank este hotărât să răzbune moartea acestuia. Înainte de a fi ucis, prietenul lui îi încredinţează un stick cu informaţii compromiţătoare la adresa primarului oraşului. Astfel bărbatul porneşte într-o cursă pentru a descoperi cauzele care au dus la moartea lui.

 

21:30 PRO TV

12 încercări (acţiune, SUA, 2009) Cu: John Cena, Aidan Gillen, Ashley Scott, Steve Harris, Brian White

Atunci când detectivul de poliţie Danny Fisher din New Orleans reuşeşte să împiedice un hoţ genial pe nume Miles Jackson să dispară cu o pradă de multe milioane de dolari, iubita infractorului Erica Kessen este ucisă în mod accidental în confruntare. Evadând din închisoare după un singur an de detenţie, Miles Jackson începe să îşi pună în aplicare planurile diabolice de răzbunare împotriva poliţistului care l-a capturat şi care a jucat un rol important în moartea Ericai, chinuindu-l pe Danny cu o serie de sarcini, enigme şi puzzle-luri aproape imposibil de soluţionat, într-o înfruntare a inteligenţelor care ar trebui să se desfăşoare pe parcursul a 12 runde. Detectivul de poliţie îşi dă seama că trebuie să găsească rezolvarea misterelor şi să evite capcanele pe care i le întinde adversarul său dacă vrea să o salveze pe Molly Porter, logodnica lui pe care o iubeşte ca pe ochii din cap şi pe care Miles Jackson a răpit-o.

 

15:40 CINEMAX

48 de ore (Acțiune, SUA, 1982) Cu: Nick Nolte, Eddie Murphy, Annette O’Toole, Frank McRae, James Remar

Când doi criminali, care au omorât polițiști, evadează din închisoare, Jack Cates (Nick Nolde), un detectiv grizonant, este forțat să-l scoată din pușcărie pe delicventul Reggie Hammond (Eddie Murphy) ca să-i găsească pe cei doi. Dar este o problemă: ei au la dispoziție doar 48 de ore ca să-i prindă pe criminali înainte ca Hammond să se întoarcă în spatele gratiilor. Cates și Hammond se disprețuiesc și se ceartă mereu, dar, în cele din urmă, pericolul în care se află îi unește, îi determină să facă echipă bună și chiar să înceapă să se admire unul pe altul.

 

23:35 HBO

Warm Springs (Dramă, SUA, 2005) Cu: Kenneth Branagh, Cynthia Nixon, David Paymer, Tim Blake Nelson, Jane Alexander

Laureații cu Emmy Kenneth Branagh și Cynthia Nixon sunt eroii principali în povestea adevărată, dar prea puțin cunoscută, a evoluției fizice și spirituale a unui om care avea să devină președintele Statelor Unite ale Americii. ”Warm Springs” spune povestea lui Franklin Delano Roosevelt (Branagh) care, după ce a suferit de poliomielită, a devenit paraplegic la 39 de ani. În timp ce soția lui, Eleanor (Nixon), avea grijă de imaginea sa publică, Roosevelt se lupta cu stigmatul poliomielitei și se întâlnea cu cei afectați de această teribilă boală, dar și cu cei chinuiți de sărăcie, analfabetism și rasism. Treptat, el își dă seama că, deși nu va mai putea merge niciodată, poate să fie un lider redutabil. În ciuda situației dramatice în care se afla, cu ajutorul terapeutului Mahoney (Kathy Bates), a colegului său (David Paymer) și a soției sale, Franklin Delano Roosevelt va reuși să fie unul dintre cei mai importanți președinți ai Americii și un nume de referință în politica internațională.

 

 

 

+0 -0
se încarcă...