Marţi

0
Marţi

22:45 PRO CINEMA

Alien vs. Predator (acţiune, SUA, Germania, Cehia, Marea Britanie 2004) Sanaa Lathan, Raoul Bova, Lance Henriksen, Ewen Bremner, Colin Salmon, Tommy Flanagan, Joseph Rye

Atunci când un satelit privat depistează o sursă neidentificată de căldură chiar în Antarctica, iar aceasta se dovedeşte a fi un templu aztec îngropat, o echipă de arheologi şi ingineri de excepţie este trimisă la faţa locului pentru a afla cât mai multe informaţii. Odată ajunşi acolo, echipa descoperă semne din ce în ce mai clare care indică faptul că zona este locuită de o specie necunoscută de extratereştri. Nu trece mult timp până când extratereştrii încep să-i vâneze pe cercetători. Ca şi când pericolul nu ar fi fost suficient de mare, câţiva Predatori vin la templu pentru a îndeplini un ritual şi pentru a lua ca trofee chiar craniile extratereştrilor, iar oamenii sunt astfel prinşi la mijloc în bătălia mortală dintre cele două specii războinice.

20:30 PRIMA TV

Omoară-mă de trei ori (thriller, SUA 2014) Cu: Sullivan Stapleton, Simon Pegg,

Când un asasin acceptă să omoare frumuseţea locală a unui oraş, descoperă că nu este singurul care o caută. Acum el trebuie să-i învingă pe ceilalţi asasini şi să se asigure că-şi duce misiunea la capăt.

21:30 PRO TV

Cavalerii Shaolin (acţiune, SUA, 2003) Cu: Jackie Chan, Owen Wilson, Fann Wong

După ce un ucigaş îl asasinează pe tatăl lui Chon Wang (Jackie Chan) şI reuşeşte să fugă în Marea Britanie, războinicul Wang pleacă pe urmele acestuia însoţit de prietenul său Roy O’Bannon pentru a se răzbuna. Tatăl lui Chon era şI custodele Sigiliului Imperial, în Oraşul Interzis. Cum preţiosul sigiliu a dispărut şI el, în sarcina celor doi luptători intră şi recuperarea acestuia. În acelaşi timp, Lin, sora lui Chon, pleacă la Londra, având în minte un plan sângeros de răzbunare. Ea pune la cale o conspiraţie formidabilă, al cărei scop este asasinarea familiei regale, însă nimeni nu o crede…

19:25 CINEMAX

Miss Hanoi (Polițist, Cehia, 2018) Cu: David Novotný, Ha Thanh Špetlíková, Ján Jackuliak, Miroslav Hruška, Jiří Kocman

Hien, o vietnameză, a fost ucisă în urmă cu patru ani de colegii ei într-un mic oraș de la graniță cu o importantă comunitate vietnameză. Criminalii, fiind minori, au fost plasați într-un centru pentru delincvenți juvenili și au fost eliberați după ce au împlinit 18 ani. Acum unul dintre ei este găsit mort. Celălalt fuge. Căpitanul Kříž, un investigator experimentat, își face apariția. Un ceh plin de stereotipuri, el nu este prea încântat de faptul că trebuie să coopereze cu o polițistă vietnameză. Ea, la rândul ei, este supusă presiunii din partea localnicilor care nu au acceptat niciodată faptul că o tânără vietnameză poate lucra pentru poliție. În plus, Kříž are propriile suspiciuni din cauza relației ei cu familia victimei.

+0 -0

se încarcă...