MIERCURI

0
0

PRO CINEMA

20:30 De neoprit (acţiune SUA, 2010) Cu: Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson, Ethan Suplee, Kevin Dunn, Kevin Corrigan, Kevin chapman

O garnitură de tren, încarcată la capacitate maximă cu substanţe toxice se desprinde de locomotivă şi se îndreaptă spre un oraş populat din Statele Unite ale Americii. Frank (Denzel Washington), un inginer feroviar, pe punctul de a-şi pierde locul de muncă din cauza restructurărilor la compania la care lucrează, face echipă cu Will Gordon (Chris Pine), conductorul trenului şi se străduiesc să evite o catastrofă feroviară, împiedicând deraierea într-o curbă periculoasă pentru a salva populaţia de la un dezastru.

 

PRIMA TV

20:30 Când bărbații nu-ți dau pace (comedie, S.U.A.1992), cu Jack Nicholson, Ellen Barkin, Beverly D’Angelo

Jack Nicholson joacă rolul unui dresor de câini de pază în timp ce Ellen Barkin este o cântareaţă de operă rafinată care este terifiată de necunoscuţi şi necunoscut în general. Cei doi se întâlnesc iar o idilă între cei doi este greu de imaginat deşi nu imposibilă.

 

TVR 1

22:10 Pe urmele unui asasin (thriller, SUA 2008), cu Russel Crowe, Laura Dern, Jon Foster, Sophie Traub

Adolescentul Eric a şocat o lume întreagă atunci când şi-a ucis ambii părinţi. Cumplita faptă fiind pusă pe seama unei depresii puternice, băiatul a fost închis într-un centru pentru infractori minori, apoi eliberat la împlinirea a 18 ani şi trimis să locuiască la mătuşa lui. Însă detectivul Cristofuoro, poliţistul care monitorizează cazul, nu crede în şansele lui Eric de a se adapta în societate, temându-se că va ucide din nou. Temerile lui par să se confirme atunci când Eric îşi ia o tovarăşă de călătorie: Lori, o puştoaică de 16 ani, care-l priveşte pe tânărul asasin ca pe un erou.

 

TVR2

21:10 Keoma (western, Italia 1976) cu Cu: Franco Nero, William Berger, Olga Karlatos, Gabriella Giacobbe

După Războiul Civil American, soldatul unionist Keoma Shannon, pe jumătate indian, se întoarce în oraşul său natal şi îşi găseşte fraţii vitregi aliaţi cu tiranul Caldwell, liderul unei bande de indivizi violenţi şi rasişti care terorizează regiunea. Cu ajutorul tatălui său şi al un vechi prieten, Keoma va porni din nou la luptă, pentru a restabili ordinea şi a pune capăt nelegiuirilor.

+0 -0

se încarcă...