MARŢI 25 IUNIE

0

CINEMAX

00:25 Regele pescar (Dramă, SUA, 1991) Cu: Robin Williams, Jeff Bridges, Mercedes Ruehl, Amanda Plummer, David Pierce

Robin Williams este Perry, un profesor de istorie vagabond, care trăiește într-o lume fantastică plină de castele, cavaleri și domnițe neajutorate. Bridges este Jack, prezentatorul de radio cel mai cunoscut din oraș, a cărui atitudine arogantă generează o tragedie care-i ruinează cariera. Falit și fără perspective, Jack e salvat de cea mai neașteptată persoană – Perry. Minunata poveste The Fisher King se dezvoltă într-o misiune modernă de căutare a iertării, presărată cu umor, emoție și romanță.

 

HBO

21:50 Vremuri grele la El Royale (Thriller, SUA, 2018) Cu: Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm, Chris Hemsworth

Şapte necunoscuţi, fiecare purtând un secret de care ar vrea să scape, se intersectează la hotelul El Royale, din Lake Tahoe. În cursul unei nopţi lungi şi complicate, fiecare îşi va avea şansa la izbăvire… sau totul se va duce de râpă.

 

FILM NOW

20:00 Adevărul gol-goluţ (comedie, SUA 2009), cu: Katherine Heigl, Gerard Butler, Bree Turner

O femeie de carieră, al cărei post de producător TV nu-i lasă nici timp, nici disponibilitate pentru relaţii amoroase, se trezeşte victimă în războiul sexelor atunci când colegul ei cinic şi şovin încearcă să demonstreze că visele romantice sunt depăşite şi naive.

 

TNT

21:00 Misiune de gradul zero (acţiune, SUA 1990) cu Charlie Sheen, Michael Biehn, Joanne Whalley

În timpul unei misiuni în Orientul Mijlociu, o echipă antitero a armatei SUA descoperă un arsenal impresionant de arme inamice pe care trebuie să le distrugă.

 

+0 -0
se încarcă...