five × 3 =

A password will be e-mailed to you.

23:00 PRO TV

Partenere pentru Mike şi Dave (comedie, SUA, 2016) Cu: Zac Efron, Adam Devine, Anna Kendrick, Aubrey Plaza, Stephen Root, Stephanie Faracy

Obiceiul fratilor Mike (Adam Devine) si Dave (Zac Efron) este sa strice toate

evenimentele familiei prin tot felul de nazbatii. Nunta surorii lor se apropie, va avea loc in Hawaii, iar Dave si Mike sunt avertizati de catre parinti sa nu strice evenimentul special la care participa familia. Totodata, trebuie sa isi gaseasca niste partenere serioase pentru nunta. Astfel, cei doi merg la emisiune, unde anunta ca au nevoie de partenere, iar cele doua alese, Tatiana si Alice, care vor cu orice chip sa mearga la nunta in Hawaii, vor demonstra ca sunt mai rebele decat cei doi frati.

 

 

 

22:45 PRO CINEMA

30 de nopți (thriller, SUA, 2010) Cu: Kiele Sanchez, Rhys Coiro, Diora Baird, Harold

Aproape un an a trecut de când populația din Barrow, Alaska a fost decimată de un clan de vampiri, în timpul anualei perioade de 30 de nopți consecutive. Terorizată de coșmaruri și bântuită de uciderea soțului ei, singura supraviețuitoare, Stella, a încercat cu disperare să prezinte oamenilor amenințarea reprezentată de vampiri. Atunci când, în mod neașteptat, este recrutată de către alte trei victime ale atacurilor vampirlor, Stella hotărăște să se bucure de răzbunarea asupra lui Lillith, regina vampir responsabilă pentru baia de sânge din Alaska. Acum, acești vânători de vampiri trebuie să se aventureze în zona întunecoasă și periculoasă a L.A.-ului pentru a încerca să oprească răul sălbatic care se pregătește să lovească din nou.

 

 

 

22:50 CINEMAX

Rock Steady (Dramă, SUA, 2018) Cu: Heston Horwin, Diamond White, Logan Huffman, Isaac Alisma, Larry Miller

Când un boboc singuratic ajunge la universitatea Rock Steady, el descoperă că două facțiuni inamice controlează campusul. Acestea sunt Kappa Brutus Omega și High Society. Bicicleta lui este furată și încorporată în cea mai valoroasă sursă de venit a fraternităților, piața bicicletelor. Transformând universitatea dintr-un loc al educației într-o zonă de război, bobocul întoarce fraternitățile rivale una împotriva celeilalte ca să-și recupereze bicicleta.

 

 

 

20:00 HBO

Văduve (Polițist, Marea Britanie, 2018) Cu: Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, Cynthia Erivo, Colin Farrell

Regizat de Steve McQueen și scris de McQueen alături de scriitoarea Gillian Flynn, acest thriller urmărește povestea unor femei într-o perioadă plină de probleme politice și sociale. În Chicago, patru văduve, Veronica (Viola Davis), Linda (Michelle Rodriguez), Alice (Elizabeth Debicki) și Belle (Cynthia Erivo), care nu au nimic în comun decât datoriile rămase în urma activităților criminale ale soților lor morți, își iau soarta în propriile mâini ca să-și facă un viitor în condițiile impuse de ele.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...