twelve + eight =

A password will be e-mailed to you.

23:30 PRO TV

Căpitanul America: Primul Răzbunător (acţiune, SUA, 2011) Cu: Chris Evans, Hayley Atwell, Sebastian Stan, tommy Lee Jones, Hugo Weaving, Dominic Cooper, Richard Armitage

Un ser experimental pentru armata Statelor Unite il transforma pe Steve Rogers intr-un titan cu muschi. El a fost cel mai mare erou al Americii in timpul celui de-al doilea rozboi mondial, drept urmare si-a luat numele de Capitanul America. Acesta si-a petrecut cea mai mare parte din razboi, luptandu-se cu nazistii si aparandu-si propria tara. Punctele forte ale Capitanului America sunt: costumul sau antiglont, scutul sau facut din aliaj de smalt si titaniu, care il face indestructibil, si o agilitate supraomeneasca: poate alerga o mila in mai putin de un minut. Acesta a jurat ca daca America are nevoie de un erou care sa lupte cu fortele raului, el va fi acela.

 

 

21:00 CINEMAX

Nu trage! (Dramă, Belgia, 2018) Cu: Jan Decleir, Viviane De Muynck, Jonas Van Geel, Mo Bakker, Kes Bakker

9 noiembrie 1985 – o bandă a atacat supermarket-ul Delhaize din Aalst, Belgia. Membrii bandei, numiți Brabant Killers, au ucis 8 oameni nevinovați, printre care se numărau și Gilbert, Thérèse și Rebecca Van de Steen. David Van de Steen, un băiat în vârstă de 9 ani, deși rănit grav, a supraviețuit. Părinții și sora lui au fost printre ultimele victime ale grupului. David este orfan acum și bunicii lui își asumă sarcina aproape imposibilă de a-l ajuta să aibă o nouă perspectivă asupra vieții și să-și facă un viitor. Bunicul Albert a luptat mai mult de 25 de ani ca să-i aducă pe criminali în fața justiției. Până în ziua de azi, ucigașii care au omorât 28 de oameni între 1982 și 1985 nu au fost identificați. Este cel mai mare scandal din istoria justiției belgiene.

 

 

 

17:05 HBO

Venom (Acțiune, SUA, 2018) Cu: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze, Reid Scott

Eddie Brock (Tom Hardy) este un bărbat terminat după ce pierde totul, inclusiv slujba și pe logodnica lui. Când viața lui ajunge în cel mai de jos punct, el devine gazda unui simbiot extraterestru ceea ce îi dă super-puteri extraordinare și îl transformă în Venom. Oare aceste puteri vor fi suficiente pentru ca el să învingă puteri malefice, mai ales pe Riot, rivalul său mult mai puternic și care are mult mai multe arme?

 

 

 

22:35 PARAMOUNT

12 ani de sclavie (dramă, Marea Britanie, 2013) Cu: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender

Filmul 12 ani de sclavie este inspirat din povestea adevărată a unui bărbat care luptă pentru supraviețuire și libertate, într-o perioadă în care culoarea pielii stabilește valoarea umană. Înainte de izbucnirea Războiului Civil din Statele Unite, Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), un negru care pune preț pe libertate, este răpit și vândut ca sclav. Trecând prin momente de o cruzime insuportabilă, dar și prin clipe neașteptate de blândețe, pentru Solomon neprețuite rămân viața și demnitatea sa. În cei 12 ani de sclavie, definitorie pentru destinul său va fi doar întâlnirea cu un aboliționist canadian, interpretat de Brad Pitt.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...