LUNI

0
LUNI

Inamicul din umbră
20:30 PRO CINEMA
(thriller, SUA, UK, 2011) Cu: Hilary Swank, Jeffrey Dean Morgan, Lee Pace, Christopher Lee
După ce se desparte de prietenul ei, Juliet (Hilary Swank), o frumoasă doctoriţă, închiriază o mansardă superbă şi spaţioasă în cartierul newyorkez, Brooklyn. O serie de întâmplări bizare şi înfricoşătoare se petrec şi Julie îşi dă seama că cineva are acces în apartamentul ei.

În mijlocul furtunii
21:30 PRO TV
(acţiune, SUA, 2014) Cu: Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Jeremy Sumpter
Natura se dezlănţuie, iar oraşul Silverton este măturat de o serie de tornade care îi alarmează pe locuitori. În timp ce unii încearcă să găsească adăpost, teribiliştii merg în mijlocul acţiunii să vadă cât mai de aproape manifestările uluitoare ale naturii.

Pentru patrie

20:30 PRIMA TV
(acțiune, S.U.A 2017) Cu: Bill Goldberg
Un vagabond descoperă planurile invadării Americii. Când e încearcă să îi vorbească şerifului despre această descoperire şocantă acesta din urmă refuză să îl creadă şi îl închide pentru vagabondaj. Însă când şeriful observă comportamentul straniu al localnicilor începe să se îngrijoreze şi să creadă spusele vagabondului.

Death wish – Răzbunarea

22:30 CINEMAX
(Acțiune, SUA, 2018) Cu: Bruce Willis, Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue, Dean Norris
Doctorul Paul Kersey (Bruce Willis) este un chirurg apreciat din Chicago care vede violența din orașul lui doar când victimele sunt aduse în sala lui de operație. Totul se schimbă când soția și fiica lui sunt atacate în propria lor casă.

+0 -0

se încarcă...