MARŢI

0
MARŢI

Vânătorul de recompense
20:30 PRIMA TV
(acțiune, thriller, 2017) Cu: John Hennigan, Osric Chau, Spencer Grammer
Boone este personajul principal care se confruntă cu o decizie între ambiție și justiție. Atunci când o într-un reality show vânătorul de recompense Boone vrea să arate ce poate și încearcă doboare un stăpân de droguri și imperiul său, el descoperă mai mult decât căutând și află că justiția înseamnă mai mult decât ratinguri.

La hotarul nebuniei
22:45 PRO CINEMA
(thriller, 2013) Cu: Rebecca Da Costa, Milo Ventimiglia, Andie MacDowell, Johnathon Schaech, Logan Browning, Brianne Davis, Shannon Mayers
Filmul prezintă povestea unei tinere femei gravide, care se teme pentru viaţa copilului ei nenăscut. Femeia pierde legătura cu realitatea şi începe să vadă într-o lume spirituală paralelă, care în scurt timp ar putea ameninţa viaţa ei şi a copilului.

Rockaway
18:00 CINEMAX
(Dramă, SUA, 2017) Cu: Keidrich Sellati, Maxwell Apple, James Digiacomo, Tanner Flood, Colin Critchley
Filmul este o dramă despre maturizare și îi urmărește pe doi frați, John și Anthony. În vara lui 1994, în Long Island, băieții speră la un titlu de campion pentru Knicks și visează la o nouă viață, mai ușoară. John se bazează pe fratele lui mai mare și pe imaginația lui ca să-i apere de tatăl lor abuziv. Cei doi s-au avut mereu unul pe altul și au avut secretele lor până când întâlnesc un grup de băieți care le arată aprecierea și prietenia obținute prin zâmbete, sudoare, lacrimi, sport și camaraderie.

Siberia
00:15 HBO
(Polițist, SUA, 2018) Cu: Keanu Reeves, Ana Ularu, Pasha D. Lychnikoff, Dmitry Chepovetsky, Molly Ringwald
Lucas (Keanu Reeves), un comerciant american de diamante, călătorește la St. Petersburg ca să vândă niște diamante albastre rare, de origine îndoielnică. Afacerea nu merge bine și el pleacă în Siberia în căutarea partenerului său dispărut și acolo se îndrăgostește rapid de Katya (Ana Ularu), proprietara unei cafenele. Pe măsură ce pasiunea dintre ei devine mai puternică, se complică lucrurile și în lumea înșelătoare a traficului de diamante de care Lucas nu poate scăpa. Cele două lumi se ciocnesc, iar Lucas caută o scăpare dintr-o situație fără ieșire.

+0 -0

se încarcă...