JOI

0
Comedian and actor Chris Rock poses for a portrait in promotion of his forthcoming film "Top Five" on Saturday, Nov. 22, 2014 in New York. (Photo by Victoria Will/Invision/AP)

22.00 ANTENA 1

 Un negru pentru Casa Alba (comedie, SUA) Cu: Chris Rock, Bernie Mac

Când Washington-ul are nevoie de un candidat la preşedinţie cu numai câteva sãptãmâni înainte de alegeri, e nevoie de cineva care va pierde cu siguranţã.
De aceea a fost ales Mays Gilliam, un politician localnic necunoscut, dintr-un cartier sãrãcãcios din Washington, pe post de marionetã.
Mays va candida, dar el vrea sã se şi distreze. Împreunã cu fratele lui Mitch, un cãmãtar incurabil, el va transformă campania într-o petrecere uriaşã. Acum, Gilliam câştigã tot mai multe procente şi e pe cale sã facã istorie.

 

20:30 PRO CINEMA

Furia (acţiune, SUA, Franţa, 2014) Cu: Nicolas Cage, Rachel Nichols, Max Ryan, Michael McGrady, Peter Stirmare, Patrice Cols, Weston  Cage, Max Fowler

Paul Maguire (Nicolas Cage), Kane (Max Ryan) şi Danny Doherty (Michael McGrady), tovarăşii lui, fură banii unui mafiot rus şi fug.  Maguire pleacă cu o geantă în care se află banii şi un pistol tokarev. Imediat se declanşează un război în toată regulă între familial or de infractori irlandezi şi mafia rusă. Paul îi sfătuieşte pe cei doi amici să stea ascunşi până când se calmează lucrurile, urmând ca apoi să împartă banii.  Şaptesprezece ani mai târziu, Paul are o afacere legală în construcţii, este căsătorit cu Vanessa (Rachel Nichols) şi este un tată devotat. Într-o seară, fiica sa, Caitlin (Aubrey Peeples), este răpită. Paul îşi adună amici şi porneşte în căutarea fetei, fiind convins că cel care a răpit-o, este mafiotul rus.

 

21:30 PRO TV

Cod de acces: Swordfish (acţiune,  SUA, 2001) Cu: John Travolta, Hugh Jackman, Halle Berry, Don Cheadle, Sam Shepard, Vinnie  Jones

Departe de ochii oamenilor de rând, există o lume virtuală – Swordfish –  în care cele mai întunecate secrete, cele mai periculoase informaţii, dar şi o impresionantă cantitate de bani sunt păzite de parole şi sofisticate sisteme de securitate. Gabriel Shear (John Travolta), unul dintre cei mai inteligenţi şi charismatici spioni, încearcă să acceseze nişte informaţii ultrasecrete care există în complicatul sistem informatic. Dacă reuşeşte să penetreze Swordfish, Shear are de gând să sustragă miliardele de dolari proveniţi din fonduri ilegale. Însă pentru aceasta Gabriel Shear are nevoie de ajutorul lui Stanley Jobson (Hugh Jackman), unul dintre cei mai profesionişti hackeri, pentru a-l ajuta să între în sistemul informatic. Dar odată intrat în ciudată lume a informaţiilor secrete, Stanley descoperă că, în această operaţiune, nimic nu este ceea ce pare a fi şi că a devenit pion într-un joc extrem de periculos.

 

19:10 CINEMAX

Frații (Dramă, Olanda, 2017) Cu: Jonas Smulders, Niels Gomperts, Christa Théret, Rufus, Hanna Van Vliet

Dublu câștigător la Festivalul de Film Sundance de anul acesta, filmul „Share”, debutul Pippei Bianco, este o examinare profundă și puternică a atacurilor sexuale și a rolului din ce în ce mai volatil pe care-l joacă internetul în societatea americană contemporană. Mandy (Rhianne Barreto), în vârstă de 16 ani, se trezește pe peluza părinților ei, fără să-și amintească unde a fost sau cum a ajuns acolo. În scurt timp, i se arată un clip în care este dezbrăcată de un străin în timp ce era leșinată la o petrecere. Faptul că nu știe exact ce s-a întâmplat după (și ce i-a provocat o vânătaie mare pe spate) o apasă și încearcă să-și dea seama care sunt următorii pași pe care trebuie să-i facă. Un mister captivant și șlefuit stilistic, cu mize politice și morale reale, „Share” o prezintă pe Pippa ca o nouă voce curajoasă și incisivă în cinematografia americană.

+0 -0
se încarcă...