VINERI

0

21.30 ANTENA 1

Capcană (acţiune, SUA 2013) Cu: Dwayne Johnson, Rafi Gavron, Susan Sarandon, Michael Kenneth Williams, Jon Bernthal, Benjamin Bratt

Un tată disperat încearcă să-şi salveze fiul adolescent de la o condamnare nedreaptă la închisoare infiltrându-se într-un cartel de droguri extrem de periculos.

John Matthews, un om de afaceri, este devastat când fiul său de 18 ani, Jason primeşte o condamnare minimă de 10 ani într-o închisoarea federală după ce e prins cu un pachet pe care i l-a dat un prieten, iar în pachet se aflau, fără ca băiatul să ştie, droguri. Jason refuză oferta ambiţioasei procuroare Joanne Keeghan de a i se reduce sentinţa dacă e de acord să se “fabrice” dovezi împotriva altcuiva, aşa că singura soluţie pe care o vede tatăl său este să o convingă pe Keeghan să între sub acoperire în gruparea de traficanţi. John îşi croieşte, astfel, drum în gruparea extrem de violentă condusă de Malik, un traficant de temut, dar, în eforturile sale de a-şi salva fiul compromite un alt om nevinovat. Când dă , în mod neaşteptat, peste un jucător extrem de important, membru al unui mare cartel de droguri mexican, acţiunile lui John, deja periculoase, se transformă acum într-un joc cu potenţial letal.

20:30 PRO CINEMA

Lacrima diavolului ( dramă, SUA, Canada, 2010) Cu: Tom Everett Scott, Natasha Henstridge, Rena Şofer, Gabriel Hogan, Jonathan Higgins, Jake Goodman, Rachel Mărcuş

Agentul special FBI Margaret Lukas (Natasha Henstridge) şi grafologul Parker Kincaid (Tom Everett Scott) pornesc într-o cursă infernală pe urmele unui individ care a ucis câţiva oameni într-un loc public din Washington. Ucigaşul a trimis un bilet în care scrie că dacă nu primeşte suma de 20 de milioane de dolari va ucice la fiecare 24 de ore.

23:15 PRO TV

Vânătoarea de mafioţi (acţiune, SUA, 2005) Cu: Dolph Lundgren, Raicho Vasilev, Ben Cross, Ivan Petrushinov

Nick Cherenko este un fost soldat din forţele speciale ruseşti, care, sătul de violenţă şi război, s-a retras într-un orăşel din Rusia împreună cu soţia şi fiul său, încercând să-şi găsească liniştea şi să-şi câştige existenţa lucrând ca mecanic. Însă după ce soţia şi fiul său devin victimele unui schimb de focuri între traficanţi de arme, Nick se trezeşte implicat fără voie într-un război mafiot. Timp de şapte ani, gândul răzbunării l-a animat pe Nick şi a redeşteptat în el vechiul războinic. Aflând că cel care i-a ucis familia se ascunde încă în Rusia, Nick împreună cu o echipă de mercenari porneşte pe urmele celui pe care timp de şapte ani l-a vânat fără încetare.

21:00 CINEMAX

Operaţiunea „Cazinoul” (Comedie, SUA, 2017) Cu: Will Ferrell, Amy Poehler, Jason Mantzoukas, Nick Kroll, Allison Tolman

Când fiica lui Scott şi a lui Kate Johansen (Will Ferrell şi Amy Poehler) intră la facultatea visurilor sale, cei doi sunt foarte mândri şi fericiţi. În scurt timp, află că ea nu a primit bursă şi îşi dau seama că nu-şi permit să-i plătească taxa. Cu ajutorul lui Frank (Jason Mantzoukas), prietenul şi vecinul lor excentric, ei hotărăsc să deschidă un cazinou ilegal în casa lor din suburbie riscând totul pentru a crea un loc unde banii curg, inhibiţiile rămân la uşă şi totul e posibil.

Deja ai votat!
se încarcă...