SÂMBĂTĂ

0

16:45 PRO TV

Camerista (comedie, SUA, 2002) Cu: Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Natasha Richardson, Stanley Tucci, Tyler Posey, Frances Conroy

Marisa Ventura (Jennifer Lopez) este o mamă singură, inteligentă şi hotărâtă, care visează la o viaţă mai bună. Ea este cameristă la hotelul de lux “Beresford” din Manhattan. Într-una din zile, o clientă a hotelului, o doamnă răsfăţată din lumea bună, Caroline Lane (Natasha Richardson), o roagă pe Marisa să ducă înapoi nişte haine împrumutate de ea. După ce Caroline pleacă, una dintre colege o convinge pe Marisa să le probeze înainte de a le duce înapoi la magazin. În acest timp, Ty (Tyler Garcia Posey), fiul ei apare la uşa camerei de hotel cu chipeşul Christopher (Ralph Fiennes), un candidat la funcţia de senator al Statelor Unite şi unul dintre cei mai râvniţi celibatari din Manhattan. Ty a venit să-i ceară permisiunea Marisei să se plimbe prin Central Park alături de Christopher şi câinele său Rufus. Christopher este atras imediat de Marisa. Bănuind că ar fi o clientă a hotelului, îi cere să li se alăture. În ciuda atracţiei evidente dintre ei, Marisa nu doreşte să-l încurajeze pe Christopher, temându-se că va pierde tot ceea ce a clădit cu multă muncã.

 

 

 

20:30 PRO CINEMA

 Larry Crowne (comedie, SUA, 2011) Cu: Tom Hanks, Sarah Mahoney, Roxana Ortega, Randall Park, Brady Rubin

Larry Crowne (Tom Hanks) era angajatul model al unui hipermarket şi a fost desemnat în repetate rânduri angajatul lunii. Concediat de către noua conducere, care pune mai mult preţ pe o diplomă de licenţă decât pe abilităţile practice, Larry se înscrie la colegiul local pentru a-şi continua studiile. Aici el se împrieteneşte cu Talia (Gugu Mbatha-Raw) şi prietenul ei, Dell (Wilmer Valderrama). Larry face o adevărată pasiune pentru profesoara lui de oratorie, Mercedes Tainot (Julia Roberts), care şi-a pierdut înflăcărarea pentru profesorat, aşa cum şi-a pierdut-o şi pe cea pentru soţul ei cel ratat, Dean (Bryan Cranston), dar pentru care Larry va deveni o permanentă sursă de inspiraţie.

 

 

 

22.00 ANTENA 1

Surogate (acţiune, SUA 2009) Cu: Bruce Willis, Radha Mitchell, Rosamund Pike

În viitor, fiinţele umane trăiesc izolate, folosind roboţi înlocuitori (surogate), cu un aspect asemănător dar îmbunătăţit în comparaţie cu originalul uman, pentru activităţile sociale. Când roboţii încep să fie distruşi printr-o metodă care duce şi la uciderea „operatorului” uman, un detectiv ajunge să descopere o adevărată conspiraţie. Cum surogatul său are parte de aceeaşi soartă, bărbatul este obligat să-şi părăsească locuinţa pentru prima oară în ani de zile şi să pornească în lume pentru a-l descoperi pe criminal.

 

 

22:30 PRIMA TV

Don Jon (comedie, S.U.A,  2013) Cu: Julianne Moore, Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson
Barbara Sugarman (Scarlett Johansson) este o fată frumoasă, deşteaptă şi de modă veche. Îşi petrece timpul uitându-se la filmele romantice produse la Hollywood şi vrea să-l găsească pe Făt- Frumos, cu care să fugă în lumea largă. Luptându-se cu aşteptările pe care le are sexul opus vizavi de ei, Jon şi Barbara se luptă de fapt cu o întreagă cultură creată de mass media, care e plină de închipuiri şi fantezii, încercând să-şi creeze propria lor viaţă intimă – aceasta este temă comediei scrisă şi regizată de Joseph Gordon-Levitt.

 

Deja ai votat!
se încarcă...