DUMINICĂ

0

20:00 PRO TV

Oraşul fără legi (acţiune, SUA, 2013) Cu: Jason Statham, James Franco, Izabela Vidovic, Kate Bosworth, Mărcuş Hester, Clancy Brown, Winona Ryder

Dedicat familiei sale, Phil Broker (Jason Statham), un fost agent din divizia antidrug, se mută într-un oraş liniştit, pentru a scăpa de trecut. În scurt timp află că legea din acest oraş este dictată de către Gator Bodine (James Franco), şeful unui cartel de traficanţi de droguri. Când viaţa fiicei sale este pusă în pericol, Broker intră în acţiune şi ia măsuri impotriva  cartelului.

 

 

20:30 PRO CINEMA

O iubire perfectă (comedie, SUA, 2004) Cu: Kathleen Quinlan, Lori Heuling, Henry Ian Cusick, Michael Trucco

Jenny Kelley, încă nu a trecut peste divorţul de Rick Meadows, tatăl iresponsabil şI mereu absent al fiului său, Jesse. Când mama ei, Tess, îşI dă seama că trecutul o împiedică să meargă mai departe, aceasta se dă drept fiica ei pe internet şI începe o relaţie cu un profesor de literatură, Peter Campbell. Când Peter va veni să o cunoască pe Jenny în persoană, acesta va avea parte de o mare surpriză

 

 

 

21:00 CINEMAX

Educatoarea (Dramă, SUA, 2018) Cu: Maggie Gyllenhaal, Parker Sevak, Rosa Salazar, Anna Baryshnikov, Gael García Bernal

Blocată în Staten Island, măritată cu un bărbat bun, dar orb şi surd la dorinţele ei, locuind alături de copiii care mai ales o ignoră, Lisa Spinelli (Maggie Gyllenhaal), în vârstă de 40 de ani, trece cu greu şi cu indiferenţă prin fiecare zi în care predă la grădiniţă. Singura ei sursă de bucurie este un curs de poezie pe care îl ţine în Lower Manhattan. Dar într-o zi totul se schimbă – Lisa descoperă că un băiat de 5 ani din clasa ei s-ar să fie poetul la care ea doar poate visa să fie. Devine fascinată de băiat. Ar putea fi el un geniu? Fascinaţia se transformă în obsesie pe măsură ce Lisa îndepărtează toate obstacolele ca să-l apere pe băiat de viaţa banală pe care o cunoaşte foarte bine. În cele din urmă, Lisa îşi riscă propria carieră, familia şi libertatea ca să se ocupe de acest geniu şi, pe parcurs, să încerce să-şi acceseze resurse nebănuite.

 

 

 

23:40 HBO

Forma apei (Dramă, SUA, 2017) Cu: Sally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones, Octavia Spencer

Filmul, regizat de maestrul Guillermo del Toro, este o poveste fantastică a cărei acţiune se petrece în timpul războiului rece din America, în jurul anului 1962. Singuratica Elisa Esposito (Sally Hawkins) este o femeie de serviciu mută care lucrează într-un laborator guvernamental. Ea duce o viaţă simplă şi are doi prieteni buni, vecinul ei (Richard Jenkins) şi o colegă de la muncă (Octavia Spencer). Totul se schimbă atunci când o creatură amfibiană este adusă în laborator şi se fac experimente pe ea. De-a lungul unor întâlniri secrete, Elisa şi creatura se împrietenesc, iar fata ar face orice ca să salveze viaţa noului ei prieten.

 

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...