LUNI

0

21:30 PRO TV

Urmărire disperată (acţiune, Africa de Sud, SUA, 2015) Cu: Morgan Freeman, Alga Kurylenko, James Purefoy, Jenna Saras, Karl Thaning, Greg Kriek, Lee raviv

Împreună cu partenerul ei, o fostă agentă a armatei, pun la cale un jaf la o bancă. În urma acţiunii, femeia intră în poseia unui hard disc cu dovezi care o vor transforma într-o adevărată ţintă pentru o serie de asasini plătiţi.

 

20:30 PRIMA TV

Bătălia dronelor (acţiune, S.U.A 2018) Cu: Dominique Swain, Michael Paré, Natassia Malthe

Republica Alcazar este condusă cu mână forţe de un tiran ce-şi propune să-l lase la conducerea ţării pe moştenitorul său, Salem, numai că forţe oculte din armata americană hotărăsc că e mai bine să-l răpească de la un eveniment din ambasada de la Moscova şi să schimbe puţin scenariul. Mişcarea are ca scop livrarea de arme către rebelii din republica Alcazar şi îndepărtarea tiraniei ce domneşte în ţară. Armele sunt însă depozitate în ultimul loc în care le-ar căuta cineva, şi anume la centrala părăsită de la Cernobâl. Pentru a extrage armele, CIA se gândeşte să folosească echipa de mercenari a lui Rekker, fost combatant în armata SUA pe frontul critic din Afganistan, totul sub supravegherea unei echipe a CIA, dar care nu trebuie să se implice, ci doar să observe ce se întâmplă, şi să aibă grijă ca armele ajung acolo unde trebuie să ajungă. Odată ajunşi la Cernobâl, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată, şi Rekker şi echipa sa de mercenari, trebuie să lupte pentru a scăpa de nişte atacuri neaşteptate ca intensitate şi putere.

 

20:30 PRO CINEMA

Inamicul din umbră (thriller, SUA, UK, 2011) Cu: Hilary Swank, Jeffrey Dean Morgan, Lee Pace, Christopher Lee,  Aunjanue Ellis, Nana Visitor, Arron Shiver

După ce se desparte de prietenul ei, Juliet (Hilary Swank), o frumoasă doctoriţă, închiriază o mansardă superbă şi spaţioasă în cartierul newyorkez, Brooklyn.  O serie de întâmplări bizare şi  înfricoşătoare se petrec şi Julie îşi dă seama că cineva are acces în apartamentul ei. Ea descoperă că tânărul administrator, Max (Jeffrey Dean Morgan), pe care iniţial îl considerase amabil  şi săritor, are probleme psihice serioase şi dezvolata o obsesie pentru ea. Juliet îşi va instala un sistem de monitorizare în mansardă şi astfel va reuşi să-i ocolească intenţiile sinistre şi să rămână în viaţă.

 

19:05 CINEMAX

Complicitate (Dramă, Japonia, 2018) Cu: Yulai Lu, Tatsuya Fuji, Sayo Akasaka, Kio Matsumoto, Fusako Urabe

Cheng Liang este un tânăr imigrant ilegal chinez în Japonia. Într-o zi, primeşte un telefon în legătură cu un loc de muncă destinat pentru altcineva. Fiind disperat să se angajeze, el pretinde că este acea persoană ca să obţină slujba într-un restaurant tradiţional japonez de soba. El îşi începe noua viaţă, trăind şi lucrând alături de maestrul de soba, căruia îi câştigă încrederea, dar se teme constant că identitatea lui ar putea fi descoperită în orice moment.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...