MIERCURI

0

00:00 PRIMA TV

Şantaj (thriller, România 1982) Cu: Ion Besoiu, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Silviu Stănculescu

O bandă de falsificatori de diplome universitare îşi selecţionează clienţii din rândul tinerilor de talent, pe care-i ajută să se distingă pentru ca, ulterior, prin şantaj, să le smulgă secretele de producţie. O profesoară de matematică le vine,însă, de hac. Filmul “Şantaj” este  ecranizarea romanului „Omul de la capătul firului” de Rodica Ojog-Braşoveanu.

 

 

22:15 PRO CINEMA

 Ziaristul (dramă, SUA 2012) Cu: Zac Efron, Matthew Mcconaughey, Nicole Kidman, John cusack, David Oyelowo, Scott Glenn, Ned Bellamy, Nealla Gordon, Macy Gray, Kevin Waterman

Hillary Van Wetter a fost încarcerat pentru asasinarea unui şerif lipsit de scrupule. Charlotte Bless, o femeie misterioasă, îi trimite scrisori lui Van Wetter, deşi acesta nu o ştie, dar ea e îndrăgostită de el şi vrea să se căsătorească. Prezenţa lui Charlotte Bless provoacă o imensă tensiune sexuală oriunde se află, iar ea reuşeşte să-i convingă pe fraţii jurnalişti, Jack James şi Ward James, că deţinutul este nevinovat şi că trebuie să investigheze cazul. Cei doi vin de la un ziar avid de poveşti destrăbălate, dar motivaţiile celor doi fraţi sunt cât se poate de diferite. Chiar şi aşa, amândoi miros un articol care ar putea să le aducă prestigiosul Premiu Pulitzer.

 

 

 

00:15 PRO TV

Străinul (acţiune, SUA, 2003) Cu: Steven Seagal, Max Ryan, Jeffrey Pierce, Sherman Augustus

Jonathan Cold (Steven Seagal), un agent liber profesionist, este angajat într-o misiune riscantă de Alexander Market, un bărbat misterios. Agentul trebuie să transporte un pachet din Franţa în Germania. Jonathan nu ştie ce se află în colet, dar orice ar conţine, misteriosul pachet îi atrage pe foarte mulţi care sunt dispuşi să ucidă pentru a-l obţine. Totuşi, Cold ştie că trebuie să fie mereu cu un pas înaintea tuturor celor implicaţi în această vânătoare, indiferent de costuri, pentru a-şi putea duce misiunea la capăt.

 

 

17:40 CINEMAX

Joel (Dramă, Argentina, 2018) Cu: Victoria Almeida, Diego Gentile, Joel Noguera, Ana Katz, Gustavo Daniele

Cecilia şi Diego s-au mutat într-un sat îndepărtat din Ţara de Foc. Nereuşind să aibă un copil, ei se află pe lista de adopţie de multă vreme. Apariţia neaşteptată a lui Joel, un băiat de 9 ani, le va da vieţile peste cap. Speranţele lor, provocările creşterii unui copil şi încercările de a-l introduce în mica lor comunitate din Patagonia îi va obliga să-şi reanalizeze planurile, iar un conflict apărut la şcoala publică unde merge băiatul le va afecta legăturile cu ceilalţi, dar şi propria relaţie.

+0 -0
se încarcă...