JOI

0
Robert de Niro

23:00 PRO CINEMA

Stone (thriller, SUA, 2010) Cu: Robert De Niro, Edward Norton, Milla Jovovich, Frances Conroy, Enver Gjokaj, Pepper Binkley, Sandra Love Aldridge, Greg Trzaskoma

Stone (Edward Norton) este un piroman condamnat la închisoare, care recurge la orice mijloace pentru a-l manipula pe ofiţerul de poliţie, care se ocupă de supravegherea lui. Jack Maybury (Robert De Niro) ar putea să îi asigure eliberarea condiţionată, dacă ar garanta bună lui purtare. Poliţistul începe un joc de-a şoarecele şi pisica cu diabolicul Stone şi riscă să îşi piardă stăpânirea de sine atunci când o întâlneşte pe Lucetta, frumoasa şi pasionala soţie a acestuia. Cei doi au pus la cale să îl seducă pe Jack, să-l implice într-o relaţie sexuală pasionala cu scopul de a-i semna eliberarea soţului.

 

 

21.30 ANTENA 1

Pete şi Dragonul (aventuri, SUA 2016) Cu: Robert Redford, Oakes Fegley, Bryce Dallas Howard, Karl Urban, Vlad Rădescu

Timp de mulţi ani, domnul Meacham, un bătrân sculptor în lemn, a încântat copiii cu poveştile lui despre un dragon fioros care locuieşte în pădurile din Pacific Northwest. Pentru fiica lui, Grace, care lucrează ca pădurar, acestea nu sunt decât nişte fantezii … până când îl întâlneşte pe Pete. Pete este un băiat misterios în vârstă de 10 ani fără familie şi fără casă care pretinde că trăieşte în pădure alături de Elliott, un dragon verde. Din descrierile lui Pete, Elliott seamănă foarte mult cu dragonul din poveştile domnului Meacham. Cu ajutorul lui Natalie, o fetiţă de 11 ani al cărei tată, Jack, deţine moară din localitate, Grace va încerca să afle de unde vine Pete, unde este locul lui şi să descopere adevărul despre acest dragon.

 

 

21:00 CINEMAX

Maratonistul (Thriller, Insulele Minore ale SUA, 1976) Cu: Dustin Hoffman, Laurence Olivier, Roy Scheider, William Devane, Marthe Keller

Doc Levy (Roy Scheider) este un agent secret american a cărui misiune este demascarea şi prinderea unui criminal de război nazist, Szell (Laurence Olivier). Crezând că Doc a furat o cutie cu diamante, Szell iese din ascunzătoarea lui sud-americană şi se îndreaptă spre New York. Aranjează că Doc să fie ucis şi apoi îl răpeşte pe fratele acestuia, Babe (Dustin Hoffman). Szell, care a fost dentist într-o tabără de concentrare, îl torturează pe Babe încercând să afle informaţii de la acesta. Babe, care nu ştie nimic despre diamante, îşi încalcă regula „fără violenţă” şi reuşeşte să fugă.

 

 

 

23:20 HBO

Cod roşu de jaf (Acţiune, SUA, 2018) Cu: Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten, Ralph Ineson, Melissa Bolona

Sub ameninţarea unui uragan, nişte infractori oportunişti se infiltrează într-un centrul al monetăriei Americii ca să fure 600 de milioane de dolari. Când uraganul ajunge la categoria 5 şi planul lor este dat peste cap, îşi dau seama că au nevoie de un cod ca să deschidă seiful, iar codul este ştiut doar de un agent al trezoreriei. Agentul şi-a găsit un aliat neobişnuit în persoana unui meteorolog înspăimântat de uragane, dar care este hotărât să-şi salveze fratele înstrăinat care a fost răpit de hoţi. El se foloseşte de cunoştinţele lui despre furtună ca să câştige lupta şi să salveze ostaticii în acest thriller plin de acţiune.

 

+0 -0
se încarcă...