VINERI

0
NEW YORK, NY - AUGUST 22: Actress Ana de Armas attends the AOL Build Speaker Series to discuss her roles In "Hands of Stone" and "War Dogs" at AOL HQ on August 22, 2016 in New York City. (Photo by Mike Pont/WireImage)

22.30 ANTENA 1

Apasă pedală ! (acţiune, SUA 2017) Cu: Ana de Armas, Scott Eastwood, Freddie Thorp, Gaia Weiss, Clemens Schick

Andrew şi Garrett sunt doi fraţi cu o ocupaţie mai puţin obişnuită: fură maşini luxoase şi incredibil de scumpe. Angajaţi să aducă din Marsilia un superb Bugatti 1937 – ediţie limitată, cei doi se trezesc prinşi în războiul orgoliilor a doi interlopi extrem de periculoşi. Aflaţi într-un oraş străin şi fără prea multe opţiuni, aceştia au foarte puţin timp la dispoziţie să gândească un plan ingenios pentru a scăpa cu viaţă.

22:35 CINEMAX

Educatoarea (Dramă, SUA, 2018) Cu: Maggie Gyllenhaal, Parker Sevak, Rosa Salazar, Anna Baryshnikov, Gael García Bernal

Blocată în Staten Island, măritată cu un bărbat bun, dar orb și surd la dorințele ei, locuind alături de copiii care mai ales o ignoră, Lisa Spinelli (Maggie Gyllenhaal), în vârstă de 40 de ani, trece cu greu și cu indiferență prin fiecare zi în care predă la grădiniță. Singura ei sursă de bucurie este un curs de poezie pe care îl ține în Lower Manhattan. Dar într-o zi totul se schimbă – Lisa descoperă că un băiat de 5 ani din clasa ei s-ar să fie poetul la care ea doar poate visa să fie. Devine fascinată de băiat. Ar putea fi el un geniu? Fascinația se transformă în obsesie pe măsură ce Lisa îndepărtează toate obstacolele ca să-l apere pe băiat de viața banală pe care o cunoaște foarte bine. În cele din urmă, Lisa își riscă propria carieră, familia și libertatea ca să se ocupe de acest geniu și, pe parcurs, să încerce să-și acceseze resurse nebănuite.

23:25 HBO

Siberia (Polițist, SUA, 2018) Cu: Keanu Reeves, Ana Ularu, Pasha D. Lychnikoff, Dmitry Chepovetsky, Molly Ringwald

Lucas (Keanu Reeves), un comerciant american de diamante, călătorește la St. Petersburg ca să vândă niște diamante albastre rare, de origine îndoielnică. Afacerea nu merge bine și el pleacă în Siberia în căutarea partenerului său dispărut și acolo se îndrăgostește rapid de Katya (Ana Ularu), proprietara unei cafenele. Pe măsură ce pasiunea dintre ei devine mai puternică, se complică lucrurile și în lumea înșelătoare a traficului de diamante de care Lucas nu poate scăpa. Cele două lumi se ciocnesc, iar Lucas caută o scăpare dintr-o situație fără ieșire.

22:30 PRO CINEMA

Larry Crowne (comedie, SUA, 2011) Cu: Tom Hanks, Sarah Mahoney, Roxana Ortega, Randall Park, Brady Rubin

Larry Crowne (Tom Hanks) era angajatul model al unui hipermarket şi a fost desemnat în repetate rânduri angajatul lunii. Concediat de către noua conducere, care pune mai mult preţ pe o diplomă de licenţă decât pe abilităţile practice, Larry se înscrie la colegiul local pentru a-şi continua studiile. Aici el se împrieteneşte cu Talia (Gugu Mbatha-Raw) şi prietenul ei, Dell (Wilmer Valderrama). Larry face o adevărată pasiune pentru profesoara lui de oratorie, Mercedes Tainot (Julia Roberts), care şi-a pierdut înflăcărarea pentru profesorat, aşa cum şi-a pierdut-o şi pe cea pentru soţul ei cel ratat, Dean (Bryan Cranston), dar pentru care Larry va deveni o permanentă sursa de inspiraţie.

+0 -0
se încarcă...