SÂMBĂTĂ

0

22:30 PRO CINEMA

Războiul lui Connor (acţiune, SUA 2006) Cu: Anthony „Treach” Criss, Nia Peeples, Blu Mankuma, Tom Heaton, Garwin Sanford, Warren Derosa

Connors, un agent CIA orb, forţat să se pensioneze, îşi primeşte înapoi pentru 48 de ore nepreţuitul simţ, prin intermediul unei proceduri complicate, cu scopul de a îndeplini o ultimă misiune. El află însă în scurt timp că pericolul care-l paşte în această acţiune este mult mai mare decât şi-ar fi imaginat. Connors şi-a câştigat reputaţia în interiorul CIA pentru curajul său nebun şi pentru faptele eroice pe care le-a făcut. Din nefericire însă, acţiunile lui extraordinar de importante şi periculoase totodată i-au atras numeroşi duşmani. Atunci când află că a fost trimis în această ultimă misiune cu scopul de a nu se mai întoarce niciodată, el apelează la ajutorul unei frumoase doctoriţe pentru a se răzbuna pe duşmanii săi şi pe oficialii de la nivel înalt, care au pus la cale acest complot.

 

 

23:00 CINEMAX

Equilibrium (SF, SUA, 2002) Cu: Christian Bale, Emily Watson, Taye Diggs, Angus Macfadyen, Sean Bean

Într-un viitor în care libertatea este interzisă, cei proscriși vor deveni eroi. Într-o lume viitoare, un regim dictatorial a eliminat războiul suprimând emoțiile: cărțile, arta și muzica sunt interzise cu desăvârșire, iar sentimentele sunt infracțiuni care se pedepsesc cu moartea. Pentru a urmări respectarea legii, un grup special de polițiști numiți “Preoții Tetragrammaton” au fost desemnați pentru a-i elimina pe toți cei ce încalcă legea. Preotul John Preston este un agent guvernamental de primă mână responsabil cu distrugerea tuturor celor care se împotrivesc regulilor. După ce renunță să-și mai ia doza de Prozium, un drog ce afectează mintea reprimând emoțiile, Preston, antrenat să impună legile stricte ale noului regim, începe să-și dea seama că lucrurile nu sunt așa cum par.

 

 

 

00:50 HBO

Equalizer 2 (Acțiune, SUA, 2018) Cu: Denzel Washington, Pedro Pascal, Ashton Sanders, Bill Pullman, Melissa Leo

Denzel Washington se întoarce în rolul lui Robert McCall, un fost pușcaș marin și fost agent DIA (Defense Intelligence Agency). Dacă ai o problemă și nu ai la cine să apelezi, Robert McCall te va ajuta. El îi salvează pe cei agresați, exploatați și oprimați, pedepsindu-i pe cei vinovați. Dar când cei din trecutul întunecat al lui McCall îi atacă pe cei apropiați lui, el va avea nevoie de toate abilitățile lui ca să învingă. De data aceasta, el se va afla față în față cu asasini profesioniști care vor face totul pentru a-l distruge.

 

 

22:00 PRO TV

Cercul de foc (acţiune, SUA, 2013) Cu: Charlie Hunnam, Diego Klattenhoff, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day, Burn Gorman, Max Martini, Robert Kazinsky, Ron Perlman

Armate de creaturi monstruoase, cunoscute sub numele de Kaiju, încep să iasă din mări şi oceane. Milioane de oameni îşi pierd viaţa şi creaturile încep un război cu umanitatea. Pentru a-i înfrunta pe Kaiju, oamenii au nevoie de arme speciale, respectiv roboţii Jaegers, special construiţi pentru a fi controlaţi de doi piloţi ale căror creiere sunt legate printr-o punte neuronală. Cu toate acestea umanitatea este pe punctul de a fi învinsă, deoarece până şi aceşti roboţi nu fac faţă creaturilor. Singura soluţie este să fie chemaţi în ajutor doi eroi: Raleigh Becket (Charlie Hunnam) un fost pilot, şi ucenica acestuia, Mako Mori (Rinko Kikuchi), care vor conduce un Jaeger legendar.

 

Deja ai votat!