MIERCURI

22:15 PRO CINEMA

Echipa de fotbal (comedie, SUA, 2007) Cu: David Koechner, Carl Weathers, Melora Hardin, Matthew Lawrence, Brooke Nevin, Nick Searcy, Jesse Garcia

Antrenorul Lambeau Fields (David Koechner) adună un grup de studenţi şi formează o echipă de fotbal cu care vrea să câştige campionatul. Considerat toată viaţa un ratat, Lambeau se dovedeşte a fi un învingător pentru că reuşeşte să îşi salveze relaţia cu familia,  prietenii şi să-şi urmeze visul cu echipa de fotbal.

 

22.15 ANTENA 1

Misiune de salvare (aventuri, SUA 2012) Cu: Drew Barrymore, John Krasinski, Kristen Bell, Ted Danson

Reporterul de știri locale Adam Carlson de-abia așteaptă să scape de deplasarea în Alaska pentru a transmite știri din zone mai importante. Exact când apare știrea care poate să-i schimbe cariera, se trezește că nu are deloc exclusivitate, ci, dimpotrivă, și restul lumii o vânează. Dintre toți cei care vin să transmită știrea sau cei care se implică în acțiune, cum ar fi un mogul petrolist, șefi de stat, sau reporteri disperați după știri senzaționaliste, cea care îl îngrijorează cel mai mult este Rachel Kramer, nu numai pentru că e o activistă pentru mediu căreia nu-i e teamă să-și exprime cu voce tare opiniile, ci și pentru că… a fost iubita lui. Timpul se scurge, iar Rachel și Adam trebuie să se coalizeze împotriva voinței lor cu nativii inuiți, companii petroliere și forțe militare americane, dar și sovietice, pentru a lăsa departe conflictele și a elibera balenele captive sub ghețuri. Pe măsură ce atenția lumii se focalizează aici, salvarea acelor animale aflate în pericol reușește să devină o misiune comună unor națiuni aflate de mult timp în conflict, aducând un dezgheț, chiar dacă temporar, în cursul Războiului Rece.

 

16:10 CINEMAX

1985 (Dramă, SUA, 2018) Cu: Cory Michael Smith, Virginia Madsen, Michael Chiklis, Aidan Langford, Jamie Chung

Adrian (Cory Michael Smith), un director de publicitate care își ascunde orientarea sexuală, se întoarce în orașul lui natal din Texas pentru sărbătorile de iarnă, în timpul primului val al crizei SIDA. Împovărat de o tragedie de nedescris din New York, Adrian vrea să-și refacă relația cu fratele lui Andrew (Aidan Langford) în timp ce încearcă să se descurce cu părinții lui foarte religioși, Eileen (Virginia Madsen) și Dale (Michael Chiklis). Când ia legătura cu prietena lui din copilărie, Carly (Jamie Chung), problemele lor nerezolvate îl forțează pe Adrian să se confrunte cu un viitor nesigur care va schimba pentru totdeauna viețile celor din jurul lui.

 

22:55 HBO

Frida (Dramă, SUA, 2002) Cu: Salma Hayek, Alfred Molina, Geoffrey Rush, Mía Maestro, Antonio Banderas

Filmul spune povestea relației dintre Frida Kahlo și Diego Rivera în timp ce revoluționează lumea artistică. De la relația ei complexă și trainică alături de mentorul și soțul ei până la aventura controversată cu Leon Trotsky, la relațiile provocatoare și romantice avute cu diferite femei, Frida Kahlo a trăit o viață curajoasă, fără compromisuri și a creat o revoluție în politică, sexualitate și artă. Nominalizat în 2002 pentru 6 premii ale Academiei Americane de Film, inclusiv pentru cea mai bună actriță pentru Salma Hayek, filmul este o mărturie incredibilă despre o femeie excepțională care a dus o viață de neuitat.

 

Deja ai votat!