JOI

0

16:30 CINEMAX

Liniștea (Dramă, Brazilia, 2018) Cu: Marleyda Soto, Enrique Diaz, María Paula Tabares Peña, Adolfo Savilvino, Astrid Fernanda López Martínez

Nuria, de 12 ani, Fabio, de 9 ani, și Amparo, mama lor, ajung pe o insulă mică din mijlocul Amazoniei, la granița cu Brazilia, Columbia și Peru. Ei au fugit de conflictul armat columbian în care a dispărut tatăl copiilor. Într-o zi, el apare în noua lor casă. Familia este bântuită de acest secret ciudat și descoperă că insula este populată de fantome.

 

20:00 HBO

World Trade Center (Dramă, SUA, 2006) Cu: Nicolas Cage, Michael Peña, Maria Bello, Maggie Gyllenhaal, Stephen Dorff

Sergentul John McLoughlin, un respectat veteran al Departamentului Autoritãtii Portuare al Politiei, îsi fãcea turul prin oras, o sarcinã zilnicã, de o orã si jumãtate. Ei si colegii lor parcurgeau drumul spre centrul Manhattanului, asa cum fãceau în oricare altã zi. Însã, aceasta nu era o zi ca oricare alta. Prima echipã PAPD care a rãspuns aplului a mers direct din centrul Manhattanului cãtre World Trade Center. Cinci oameni, printre care McLoughlin si Jimeno, au intrat în cele douã clãdiri si au prinsi sub dãrãmãturile acestora când s-au prãbusit.

 

21:55 FILM NOW

Dictatorul (comedie, SUA, 2012) Cu: Sacha Baron Cohen

Liderul suprem Aladeen i-a făcut lumii un dar colosal când s-a hotărât să se nască. Era al șaptelea fiu al gloriosului președinte pe viață al Republicii Wadiya, Omar Aladeen. Mama lui era o stewardesă de la Air France, care a murit în condiții tragice din cauza unei lipse acute de oxigen imediat după ce l-a născut pe Aladeen în 1982 – ceea ce înseamnă că el are acum 30 de ani. Pozele în care poate l-ați văut pe Aladeen copil în mijlocul anilor ’70, inclusiv una grozavă cu el la premiera filmului „Saturday Night Fever” sunt pure scorneli fabricate de presa occidentală sionistă.

 

18:40 PARAMOUNT

Omul cu un pantof roşu (comedie, SUA, 1985) Cu: Tom Hanks, Charles Durning, Jim Belushi, Dabney Coleman

Deoarece un prieten i-a făcut o glumă, Richard (Tom Hanks) trebuie să poarte la întoarcerea dintr-o călătorie un pantof roșu și unul negru. Un agent CIA trebuie să scape de cei care îl urmăreau și îl indică pe Richard ca fiind un curier important, datorită pantofului său roșu. Dar această întâmplare îi complică viața lui Richard într-un mod neașteptat. CIA, dar și băieții răi îi supraveghează orice mișcare și diferiți oameni din viața lui încep să apară și să dispară în mod misterios. Unul dintre agenții CIA este frumoasa Maddy. Ea folosește toate trucurile pentru a afla informații de la Richard, dar sfârșește prin a se îndrăgosti de el.

 

 

 

+0 -0
se încarcă...