VINERI

0

23.15 ANTENA 1

Evadata (dramă, SUA 1999) Cu: Ashley Judd, Tommy Lee Jones, Bruce Greenwood, Annabeth Gish

O femeie in aparenta fericita petrece cu sotul ei un weekend romantic care se dovedeste a fi un adevarat cosmar. Nick dispare, iar Libby este acuzata de crima. Disperata, ea o roaga pe Angie, cea mai buna prietena a ei sa-i adopte fiul pentru ca ea isi va petrece urmatorii ani in inchisoare. Dar in timp ce viata ei se scurge dupa gratii, Angie fuge cu fiul ei, iar Libby descopera ca totul a fost o farsa, ca sotul si prietena ei au tradat-o inscenand crima, ca toti acesti ani au fost pierduti in zadar. Cea mai mare dorinta a ei este sa se razbune. Se hotaraste sa-si ucida sotul atunci cand va iesi din inchisoare, dar ofiterul Travis Lehman o supravegheaza.

20:00 PRIMA TV

La limita extremă (acțiune, S.U.A. 1991) Cu: Keanu Reeves, Patrick Swayze

Los Angeles. O bandă de hoți atacă o bancă, purtând pe fețe măștile unor foști președinți: Reagan, Carter, Nixon, Johnson. Pentru a obține informații și pentru a anihila banda, FBI infiltrează în bandă de hoți, pasionați de surf, pe tânărul agent Johnny Utah. Dar, în timpul unui jaf armat la o bancă, hoții află adevărata identitate a lui Johnny. Va reuși el să scape de furia răzbunării și mai ales de cea a șefului bandei, Bodhi?

22:30 PRO CINEMA

Cine râde la urmă… (comedie, USA, 2001) Cu: Camryn Manheim, Scott Cohen and Alexondra Lee

Samantha Berger (Camryn Manheim) este o barmaniță din New York care ar vrea să se numere printre vedetele spectacolului de stand-up comedy organizat în localul în care lucrează, dar îi este frică de cum ar reacționa publicul din cauza faptului că este supraponderală. Sam se mulțumește să scrie materiale extrem de amuzante pentru cei care urcă pe scenă. În momentul în care frumoasei, dar mai puțin talentatei Jennie, (Alexondra Lee) i se oferă oportunitatea de a deveni cunoscută prin spectacol, Samantha, prietena sa, îi scrie textele, iar Jennie pretinde că ar fi concepute chiar de ea. Lucrurile se complică și mai tare atunci când în peisaj apare un bărbat, iar prietenia şi minciuna pălesc în fața posibilității unei idile.

19:30 CINEMAX

Căminul ideal (Comedie, SUA, 2018) Cu: Paul Rudd, Steve Coogan, Jack Gore, Alison Pill, Jake McDorman

Cunoscutul chef Erasmus (Steve Coogan) și partenerul lui Paul (Paul Rudd) au o viață fericită. Existența lor perfectă este dată peste cap atunci când nepotul lui Erasmus, de care acesta nu știa, apare la ușa lor. Cum tatăl lui este la închisoare, se pare că băiatul nu are unde să se ducă așa încât Erasmus și Paul îl iau să stea cu ei. Având de-a face cu o mulțime de provocări, această decizie ar putea fi o rețetă pentru dezastru.

+0 -0
se încarcă...