SÂMBĂTĂ

0

22:30 PRIMA TV

Dragă Frankie (dramă, S.U.A. 2004) Cu: Emily Mortimer, Jack McElhone

Frankie este un copil inteligent în vârstă de 9 ani care trăieşte alături de mama sa Lizzie (Emily Mortimer) şi de bunica sa, însă are o problemă: este surd, un „cadou” făcut de către tatăl său în copilărie. De aceea Lizzie s-a despărţit de el şi acum se mută din oraş în oraş pentru a scăpa de Davie, soţul care încearcă să-i găsească. Pentru a-i ascunde adevărul lui Frankie, tânără mamă i-a spus copilului că tatăl sau este marinar şi singura modalitate de a discuta cu micul Frankie este în scris. De aceea mama ia şi identitatea de tată şi îi răspunde scrisorilor lui Frankie în numele tatălui. Problema intervine în momentul în care vasul pe care Frankie credea că tatăl său este marinar ancorează în portul oraşului, iar Lizzie trebuie să facă tot posibilul ca Frankie să îşi „întâlnească” tatăl.

 

22:30 PRO CINEMA

Bilet de răscumpărare (acţiune, China, 2010) Cu: Jackie Chan, Leehom Wang, Rongguang Yu

După o bătălie crâncenă dată în munţii Chinei, singurii care supravieţuiesc sunt Chan şi Wang, doi luptători din tabere adverse. Disperat să se întoarcă acasă învingător, bătrânul soldat Chang îl răpeşte pe generalul Wang pentru a-l oferi ca bilet de răscumpărare în schimbul eliberării sale din armată.

Însă, călătoria lungă şi plină de primejdii îi determină pe cei doi să se ajute reciproc şi să se imprietenesca.

 

 

22:00 PRO TV

Oraşul (thriller, SUA, 2010) Cu: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm, Jeremy renner, Blake Lively, slaine, Owen Burke, titus Welliver

Cartierul Charlestown din Boston a dat cei mai mulţi spărgători de bănci şi hoţi de maşini pe care i-a avut orice alt oraş din America. Doug MacRay (Ben Affleck) este şeful unei bande, iar singura lui familie sunt complicii săi. Situaţia se schimbă atunci când, după ultima spargere, descoperă că una dintre ostatice, Claire Keesey (Rebecca Hall) locuieşte în cartierul lui. Bărbatul încearcă să afle cât de multe ştie Claire despre autorii jafului. În scurt timp, Doug se îndrăgosteşte de Claire şi decide că este momentul să se schimbe şi să părăsească oraşul pentru a începe o viaţă nouă. Cu agenţii FBI pe urmele lui, bărbatul nu ştie ce să facă: să îşi trădeze prietenii sau să o piardă pe femeia pe care o iubeşte.

 

19:00 CINEMAX

Dispariția lui Sidney Hall (Dramă, SUA, 2017) Cu: Logan Lerman, Elle Fanning, Kyle Chandler, Michelle Monaghan, Blake Jenner

Controversatul scriitor Sidney Hall (Logan Lerman) publică un roman bestseller bazat pe moartea unuia dintre colegii lui de liceu și se trezește faimos peste noapte. Relația cu iubita lui (Elle Fanning) începe să se destrame pe măsură ce consecințele întunecate ale cărții lui pătrund în viața lor, iar el dispare fără urmă. După aproape un deceniu, un detectiv enigmatic (Kyle Chandler) îl caută pe autorul dispărut ale cărui cărți sunt legate de o serie de incendieri misterioase.

+0 -0
se încarcă...