DUMINICĂ

0
SAN SEBASTIAN, SPAIN - SEPTEMBER 25: Actor Arnold Schwarzenegger attends the 'Wonder Of The Sea 3D' photocall at the Kursaal Palace during the 65th San Sebastian International Film Festival on September 25, 2017 in San Sebastian, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

22:00 PRO TV

Sabotaj (acţiune, SUA, 2014) Cu: Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Joe Manganiello, Josh Holloway, Terrence Howard, Max Martini

O trupă de elită din Brigada Antidrog execută un raid strategic în una dintre casele conspirative al unui cartel important al drogurilor. Raidul se transformă într-un jaf elaborat pe care trupă de elită l-a premeditat. După ce ascund 10 milioane de dolari într-o maşină furată, membrii trupei sunt asasinaţi unul câte unul de către un om din umbră.

 

 

 

23:00 PRIMA TV

Închisoarea îngerilor (dramă, S.U.A 1994) Cu: Morgan Freeman, Tim Robbins

Anul 1947. Andy Dufresne, un tânăr bancher, este condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea soției și a amantului acesteia, deși Andy declară că este nevinovat. În închisoare, Andy îl întâlnește pe Red, un bărbat de culoare închis de 20 de ani. Andy va pune la cale un ingenios plan de evadare, dar și de pedepsire a tiranicului director al închisorii.Tim Robbins face rolul „criminalului” tăcut, gânditor. În închisoare găsește un nou prieten, pe Morgan Freeman, un „lup bătrân” care pare că știe tot dar mai are multe de învățat. Pe lângă meritul de a fi pe deplin educativ și plin de pilde, filmul reușește să fie și spectaculos. Închisoarea ajunge să fie prezentată ca un loc oarecare, cu oameni buni și răi, un loc cu care te obișnuiești, locul care devine „acasă” pentru unii din ei.

 

20:30 PRO CINEMA

 Cupa Gilbert (comedie, SUA, 2006) Cu: Christopher Gorham, Nicholas Brendon, Charisma Carpenter, Jayne    Eastwood,   Jennifer Robertson

În fiecare an, familia Gilbert aşteaptă cu nerăbdare începerea competiţiei “Cupa Gilbert”. Entuziasmul acesta nu este însă împărtăşit şi de mezinul familiei, Dil, care nu a reuşit niciodată să câştige cupa. Iubita acestuia, Katherine, caracterizată de o voinţă puternică şi de un spirit competitiv ieşit din comun, îşi propune să îl ajute pe Dil să obţină mult dorită cupă. Cupa Gilbert este alcătuită, de fapt, din probe care testează inteligenţa, isteţimea, ambiţia şi puterea de concentrare a membrilor familiei. Rămâne de văzut dacă Dil are vreo şansă în faţa adversarilor săi mai puternici şi mai competitivi.

 

 

21:00 CINEMAX

Arctic (Dramă, Islanda, 2018) Cu: Mads Mikkelsen, Maria Thelma Smáradóttir, Tintrinai Thikhasuk

Avionul unui bărbat se prăbușește în pustietatea arctică. În fiecare zi el trece prin aceeși rutină sperând să fie salvat. Într-o zi rugăciunile îi sunt ascultate – un elicopter apare. Dar o puternică furtună de zăpadă îl omoară pe pilot și îl rănește grav pe co-pilot. Bărbatul are două opțiuni: să stea în epava avionului și să se pregătească pentru moarte sau să plece singur spre cea mai apropiată stație polară, aflată la sute de kilometri distanță. Dacă optează pentru a doua variantă, șansele de supraviețuire sunt zero.

 

+0 -0
se încarcă...