LUNI

0

22:30 PRO CINEMA

Secretul (thriller, SUA, UK, Spania, Coreea de Sud) Cu: Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman, Julia Roberts, Dean Norris, Alfred Molina, Joe Cole, Michael Kelly, Patrick Davis

Ray (Chiwetel Ejiofor) şi Jess (Julia Roberts) sunt o echipă de investigatori FBI, care colaborează bine cu Claire (Nicole Kidman), procurorur districtual. Atunci când fiica lui Jess este ucisă brutal, relaţiile profesionale dintre cei trei se deteriorează. Timp de treisprezece ani au căutat împreună indicii care să îi ducă la criminal, până într-o zi când Ray descoperă o pistă şi este convins că poate rezolvă cazul.

 

 

 

20:30 PRIMA TV

 În compania răzbunării (acțiune, SUA 2013) Cu: Billy Zâne, Dolph Lundgren, Vinnie Jones

Un om de afaceri este şi strategul unei organizaţii mafiote din Los Angeles, cunoscută sub numele de „Compania”. Quinn Forte (Billy Zâne) a avut totul: putere, foarte mulţi bani, un frate care îl idolariza şi o femeie care îl iubea. De asemenea, a avut şi nenumăraţi duşmani. În decursul unei singure nopţi, el pierde absolut totul. Trădat de cineva din anturajul său, Quinn este atras într-o capcană şi arestat. Tatăl lui, cel care a pus bazele imperiului mafiot, este ucis şi fratele lui, Kurt (Gianni Capaldi), îl suspectează pe Quinn că se află în spatele acelui lucru. Când este eliberat din închisoare, mulţi ani mai târziu, el încearcă să scape de demonii trecutului său şi să înceapă o viaţă nouă, dar această misiune se dovedeşte a fi una imposibil de dus la bun sfârşit. Campbell (Vinnie Jones), noul lider brutal al Companiei şi fostul asistent a lui Quinn, nu vrea să-i dea pace deloc. Ştiind că nu se poate ascunde la infinit, acest lucru îl face pe Quinn să meargă împotriva lui pentru a riposta în loc să fugă de el.

 

 

22:40 CINEMAX

Quintă Royală (Dramă, SUA, 1998) Cu: Matt Damon, Edward Norton, Gretchen Mol, John Malkovich, John Turturro

Protagoniștii acestei pelicule sunt interpretați de Matt Damon și Edward Norton, acestora alăturându-se John Malkovich și John Turturro. ”Quinta Royală” este o poveste încărcată de pasiune și tensiune, cu accent pe prietenia adevărată a celui care mai întâi se gândește la ceea ce simte camaradul lui care se află în impas. După ce pierde o partidă de pocher cu miză mare, Mike decide să renunțe la jocurile de noroc, în favoarea facultății de drept. În planurile lui se află și dorește și un nou început alături de iubita lui (Gretchen Mol). Dar, când cel mai bun prieten al său (Norton) ajunge să fie dator vândut marilor rechini, loialitatea îl atrage pe Mike înapoi la mesele de joc, iar, de această dată, nu își mai poate permite să piardă.

 

 

 

 

22:45 HBO

World Trade Center (Dramă, SUA, 2006) Cu: Nicolas Cage, Michael Peña, Maria Bello, Maggie Gyllenhaal, Stephen Dorff

Regizorul Oliver Stone, câștigătorul premiului Oscar, spune povestea adevărată a supraviețuirii eroice și a salvării a doi ofițeri ai poliției portuare – John McLoughlin (Nicolas Cage) și Will Jimeno (Michael Peña) – care au fost prinși în molozul rămas în urma atacului de la World Trade Center din 11 septembrie 2001, după ce au încercat să ajute oamenii să iasă din clădire. Filmul prezintă și povestea famiilor acestora și ce s-a întâmplat cu ele, dar și povestea celor care i-au găsit și i-au scos la suprafață. Povestea lor arată cum, în ciuda tragediei, oamenii au reușit să dea ce au mai bun.

+0 -0
se încarcă...