MARŢI

0

20:00 FILM NOW

Sindromul post-divorţ (2013 Comedie) Cu: Adam Scott, Jessica Alba, Mary Elizabeth Winstead

Atunci când fratele cel mic își anunță familia că s-a logodit și că intenționează să se căsătorească cât mai curând posibil, protagonistul primește sarcina de a se ocupa de organizarea ceremoniei nupțiale, lucru destul de dificil întrucât părinții certăreți, care au resentimente puternice unul față de celălalt, trebuie convinși să facă abstracție de divergențele existente pentru o scurtă perioadă de timp, de dragul mirelui, iar familia disfuncțională trebuie reunită pentru a participa la acest eveniment fericit, astfel încât mirele să nu se simtă stingher în cea mai importantă zi din viața lui.

 

22:30 PRO CINEMA

Domnişoare de onoare (comedie, 2011) Cu: Kristen Wiig, Terry Crews, Maya Rudolph, Tom Yi, Elaine Kao, Michael Hitchcock, Kali Hawk

Viaţa lui Annie (Kristen Wiig) o ia cu totul razna atunci când trebuie să o ducă la altar pe Lillian (Maya Rudolph), cea mai bună prietenă a ei. Nefericită în dragoste din cauza iubitului care nu îi acordă atenţia dorită, Anni se implică total în organizarea nunţii. În scurt timp se va lovi de Helen, una dintre domnişoarele de onoare, care dorind să intre în graţiile miresei, îi fură toate ideile. Exasperată de armata de domnişoare de onoare, Annie are parte de o perioadă plină de peripeţii, însă în cele din urmă reuşeşte să ducă la bun sfârşit organizarea nunţii.

 

19:15 CINEMAX

Puzzle (Dramă, SUA, 2018) Cu: Kelly Macdonald, Irrfan Khan, David Denman, Bubba Weiler, Austin Abrams

Filmul este un portret al lui Agnes (Kelly MacDonald), care a ajuns la vârsta de 40 de ani fără să se fi îndepărtat prea mult de casă, familie sau de comunitatea unde a fost crescută de tatăl ei văduv. Lucrurile încep să se schimbe când Agnes primește un puzzle cadou de ziua ei și descoperă că îi place să rezolve puzzle-uri și se și pricepe. După ani întregi în care a fost preocupată doar de nevoile și dorințele soțului, Louie, și ale celor doi copii, Ziggy și Gabe, Agnes a găsit ceva ce își dorește să facă. Ieșind din bula ei domestică pentru noul hobby, Agnes îl cunoaște pe Robert, un inventator bogat, singuratic care îi recunoaște imediat talentul și o recrutează să-i fie parteneră într-o competiție mondială de puzzle.

 

22:05 HBO

Echipa de șoc  (Acțiune, SUA, 2010) Cu: Liam Neeson, Bradley Cooper, Jessica Biel, Quinton ‘Rampage’ Jackson, Sharlto Copley

Filmul urmărește aventurile unei echipe alcătuite din foști soldați ai forțelor speciale printre care Hannibal Smith, un maestru care plănuiește misiuni inventive ce necesită sincronizare la secundă, abilități neobișnuite și o echipă de soldați incredibil de eficienți, Templeton Peck zis și “Față” care poate procura orice pentru misiunile neortodoxe și curajoase ale echipei, B.A. Baracus, șoferul grupului și “mușchiul ei” și H.M Murdock, un pilot experimentat dar și un nebun cu acte. Timp de 8 ani, acești băieți s-au luptat de partea binelui și, drept răsplată, s-au trezit că sunt condamați la închisoare pentru o crimă pe care n-au comis-o. După ce evadează destul de ușor, ei pornesc într-o căutare periculoasă pentru a-și spăla onoarea. Necazul face ca, în acest timp, să fie vânați peste tot de Charisa Sosa, un ofițer militar de înalt rang și una dintre multele foste iubite ale lui “Față”. Dar chiar atunci când se pare că A-Team are toate dovezile necesare pentru a-și dovedi nevinovăția, băieții descoperă că ultima lor misiune abia a început.

 

+0 -0
se încarcă...