MIERCURI

0

20:30 PRO CINEMA

Solomon Kane (acţiune, Franţa, Cehia, Marea Britanie 2009) Cu: James Purefoy, Mark O’Neal, Robert Orr, Richard Ryan, Frantisek Deak

Căpitanul Solomon Kane este ceea ce se poate numi o maşină de ucis eficientă a secolului al XVI-lea. Înarmaţi cu pistoale, cosoare şi săbii, el şi oamenii lui îşi dezlănţuie setea de sânge în timp ce luptă pentru Anglia în tot felul de războaie.

Kane şi banda lui de jefuitori se află în Africa de Nord, unde decid să atace un castel misterios din apropiere pentru a pune mâna pe bogăţiile despre care se zvoneşte că s-ar afla acolo, când misiunea lor ia o turnură neaşteptată.

21:00 CINEMAX

Prospectorul (SF, Canada, 2018) Cu: Sophie Thatcher, Pedro Pascal, Jay Duplass, Andre Royo, Sheila Vand

O adolescentă și tatăl ei călătoresc pe o lună extraterestră îndepărtată unde speră să se îmbogățească. Ei au obținut un contract ca să caute un mare depozit de nestemate ascunse în pădurea toxică a lunii. Dar și alții rătăcesc prin sălbăticie și slujba se transformă rapid într-o luptă pentru supraviețuire. Forțată să se confrunte nu doar cu ceilalți locuitori nemiloși din pădure, dar și cu lăcomia tatălui ei, fata își dă seama că trebuie să găsească singură o ieșire din această situație.

20:00 HBO

Glass (Thriller, SUA, 2019) Cu: James McAvoy, Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Anya Taylor-Joy, Sarah Paulson

Night Shyamalan aduce laolaltă poveștile din două dintre filmele lui – „Unbreakable” (2000) și „Split” (2016) – în acest thriller exploziv. Din „Indestructibilul” (“Unbreakable”), revin Bruce Willis, în rolul lui David Dunn, și Samuel L. Jackson, în rolul lui Elijah Price, cunoscut și sub pseudonimul de domnul Glass. Lor li se alătură, din “Split”, James McAvoy, în rolul lui Kevin Wendell Crumb și al multiplelor personalități care se ascund în interiorul său, precum și Anya Taylor-Joy, în rolul lui Casey Cooke, singura prizonieră ce a supraviețuit unei întâlniri cu Bestia. Continuând acțiunea de unde a rămas în “Split”, Dunn începe să urmărească Bestia, creatura supraumană a lui Crumb. Din seria de ciocniri dintre Dunn și Crumb, ce capătă proporții, este dezvăluit faptul că, din umbră, Price e, de fapt, adevăratul păpușar, ce deține secrete cruciale despre ambii.

18:10 FILM NOW

Stare de asediu (1998 Acţiune) Cu: Denzel Washington, Bruce Willis

În momentul în care un autobuz aglomerat explodează în Brooklyn și niște evenimente sângeroase își fac apariția pe străzile New York-ului, agentului special FBI Anthony „Hub” Hubbard (Washington) și generalului armatei Statelor Unite, William Devereaux (Willis) le revine misiunea să găsească vinovatul… și să pună capăt dezastrului. Înfruntă împreună pericole explozive de fiecare dată când își unesc forțele pentru lupta împotriva unei echipe nemiloase de teroriști.

 

+0 -0
se încarcă...