JOI

0

20:30 PRO CINEMA

 Războiul lui Connor   (acţiune, SUA 2006) Cu: Anthony „Treach” Criss, Nia Peeples, Blu Mankuma, Tom Heaton, Garwin Sanford, Warren Derosa

Connors, un agent CIA orb, forţat să se pensioneze, îşi primeşte înapoi pentru 48 de ore nepreţuitul simţ, prin intermediul unei proceduri complicate, cu scopul de a îndeplini o ultimă misiune. El află însă în scurt timp că pericolul care-l paşte în această acţiune este mult mai mare decât şi-ar fi imaginat. Connors şi-a câştigat reputaţia în interiorul CIA pentru curajul său nebun şi pentru faptele eroice pe care le-a făcut. Din nefericire însă, acţiunile lui extraordinar de importante şi periculoase totodată i-au atras numeroşi duşmani. Atunci când află că a fost trimis în această ultimă misiune cu scopul de a nu se mai întoarce niciodată, el apelează la ajutorul unei frumoase doctoriţe pentru a se răzbuna pe duşmanii săi şi pe oficialii de la nivel înalt, care au pus la cale acest complot.

 

 

00:00 PRO TV

Agent sub focuri (acţiune, SUA, Canada, Belgia, UK, 2012) Cu: Aaron Eckhart, Liana Liberato, Olga Kyrylenko, Garrick Hagon, Eric Godon, Yassine Fadel, Neil Napier

Un necunoscut atacă unul din birourile CIA, aflat la subsolul unui hotel european din Bruxelles, Belgia. Acesta ucide toţi agenţii şi paznicii, după care fură un dispozitiv special cifrat BV- C18, aflat în custodia biroului . Dispozitivul ajunge în mâinile lui Derek Cohler, un individ ce pare a avea legături cu una din angajatele biroului central de operaţiuni al CIA . În tot acest timp Ben Logan, un agent CIA se trezește că a fost radiat din toate sistemele operaţionale ale agenţiei , birou de cercetări de la Bruxelles în care lucrase este desfiinţat şi toate lucrurile date dispărute.  Eforturile sale de a-și dovedi identitatea sunt în zadar, iar lucrurile se complică și mai mult când se trezește cu persoane înarmate și poliția pe urmele lui și ale fiicei sale, Amy.

 

 

22:50 CINEMAX

Bel Canto (Dramă, SUA, 2018) Cu: Julianne Moore, Ken Watanabe, Sebastian Koch, Christopher Lambert, Ryo Kase

O faimoasă cântăreață de operă (Julianne Moore) călătorește într-o țară din America de Sud aflată sub dictatură militară ca să susțină un concert privat la o petrecere pentru un om de afaceri japonez foarte bogat (Ken Watanabe). În timp ce diplomații și politicienii se adună, vila este atacată de un grup de rebeli care cer eliberarea camarazilor capturați. Amenințări sunt făcute, vieți sunt pierdute, o negociere tensionată începe și o confruntare lungă pornește. În timp ce sunt ținuți prizonieri în casă, ostaticii și rebelii, care vorbesc limbi diferite, sunt obligați să găsească metode de comunicare. Muzica, mai ales frumoasele arii cântate de personajul interpretat de Moore, o pasăre în captivitate, declanșează o camaraderie care unește oamenii pe măsură ce legături neașteptate se formează între cei din casă. Ei își depășesc diferențele și își descoperă umanitatea comună.

 

 

20:00 HBO

O noapte la muzeu  (Aventuri, SUA, 2006) Cu: Ben Stiller, Carla Gugino, Dick Van Dyke, Mickey Rooney, Robin Williams

Noul gardian al Muzeului Natural de Istorie este în pragul unei descoperiri extraordinare. Când vizitatorii pleacă acasă, iar soarele apune, adevărata aventură abia începe pentru că rezidenții împăiați sau refăcuți din ceară si plastic, oameni sau animale, creaturi moderne sau preistorice, se trezesc la viață noapte de noapte și au chef de distracție. Larry Daley (Ben Stiller) este noul angajat al Muzeului Natural de Istorie din New York. O instituție extrem de respectabilă, muzeul are o colecție extraordinară de exponate. Creaturi preistorice cu un singur ochi, vechi războinici, triburi demult dispărute, animale din jungla africană sau eroi legendari ai istoriei – cu toții aparent înghețați în timp. Un visător convins, Larry Daley se hotărăște să se angajeze ca paznic de noapte al muzeului, un post care nu-i poate da mari bătăi de cap, dar nici mari satisfacții. Este exclusiv un mod responsabil de a-și trăi viața, crede Larry, nu o provocare în sine. Această decizie se dovedește a fi o ușă deschisă către o experiență formidabilă pentru existența lui Larry căci muzeul este un loc cu totul și cu totul special, locul în care trecutul revine la viață. Spre nesfârșita lui uimire, Larry privește cum, unul câte unul, toții locatarii muzeului se trezesc noaptea ca prin minune și instaurează haosul în întreaga clădire.

 

+0 -0
se încarcă...