VINERI

0

22.30 ANTENA 1

Tată fără număr (comedie, SUA 2013) Cu: Vince Vaughn, Chris Pratt, Cobie Smulders

David Wozniak este un bărbat obișnuit a cărui viață este dată peste cap când află că, în urma unei greșeli la clinica de feritilizare cu care a „colaborat” în studenție, e tatăl a 533 de copii ! Dator unor mafioți și respins de iubita sa însărcinată, lucrurile păreau că nu pot sta mai prost pentru sărmanul David, dar iată că 142 dintre copiii săi necunoscuți vor să-i afle identitatea în urma unui proces.

20:00 PRIMA TV

Furia Șarpelui (acțiune/comedie, Hong Kong 1978) Cu: Jackie Chan, Dean Shek, James Tien

Cea mai mare parte a filmului e o demonstraţie de Kung-fu; un scenariu liber descrie personajul lui Jackie Chan care învăţa Kung-fu de la un cersetor-Maestrul şi elevul său în timp ce păzea o caravană de bandiţi. Începuturile comice timpurii ale lui Jackie Chan sunt prezentate aici

20:30 PRO CINEMA

Crescându-l pe Waylon (Noua Zeelandă, SUA 2004)

Cu: Ross Anderson, Jeremy Bergman, Catherine Boniface, Susan Brady, Katrina Browne

Gen: comedie

Reg este patronul unui bar şi are o slăbiciune pentru modele. Julia este fotograf, îi plac la nebunie călătoriile şi vedetele rock. După cum se vede, cei doi nu au absolut nimic în comun, iar de întâlnit, s-au întâlnit o singură dată, când câţiva prieteni comuni au aranjat să se întâmple acest lucru. Situaţia celor doi este însă pe cale să se schimbe radical, pentru că părinţii lui Waylon, un puşti de nouă ani, mor într-un accident de maşină. Şi cum Reg şi Julia sunt naşii copilului, părinţii şi-au dorit ca în cazul în care ei păţesc ceva, Waylon să rămână în grija celor doi.

22:45 CINEMAX

Arctic (Dramă, Islanda, 2018) Cu: Mads Mikkelsen, Maria Thelma Smáradóttir, Tintrinai Thikhasuk

Avionul unui bărbat se prăbușește în pustietatea arctică. În fiecare zi el trece prin aceeși rutină sperând să fie salvat. Într-o zi rugăciunile îi sunt ascultate – un elicopter apare. Dar o puternică furtună de zăpadă îl omoară pe pilot și îl rănește grav pe co-pilot. Bărbatul are două opțiuni: să stea în epava avionului și să se pregătească pentru moarte sau să plece singur spre cea mai apropiată stație polară, aflată la sute de kilometri distanță. Dacă optează pentru a doua variantă, șansele de supraviețuire sunt zero.

+0 -0
se încarcă...