SÂMBĂTĂ

0

23:15 ANTENA 1

Îndrăgostiţi (românce, SUA 2012) Cu: Greg Kinnear, Jennfer Connely, Kristen Bell, Lily Collins, Logan Lerman

Romancierul de succes William Borgens este obsedat de fosta soție, Erica, deși întreține raporturi sexuale cu bună lui prietenă Tricia, care se străduiește din toate puterile să-l ajute să o uite pe fosta parteneră și să-și ia viața de la capăt. Samantha, fiica cea mare a familiei Borgens, este studentă la Facultatea de Litere și este curtată asiduu de colegul ei Lou, în vreme ce Rusty, fratele adolescent al Samanthei, experimentează fiorii primei iubiri cu o colegă de clasă pe nume Kate. Pe parcursul unui an tumultuos, componenții disfuncționalei familii Borgens depun eforturi pentru a se redescoperi unii pe alții și pentru a-și pune ordine în viețile sentimentale, iar vechile și noile aventuri romantice în care sunt absorbiți sunt tratate cu o doză zdravănă de umor.

 

 

22:45 PRO TV

Un cuplu mortal (comedie, SUA 2010 ) Cu: Ashton Kutcher, Katherine Heigl, Tom Selleck, Catherine O’Hara, Katheryn Winnick, Kevin Sussman, Lisa Ann Walter

După ce se desparte de iubitul ei, Jennifer Kornfeldt (Katherine Heigl) pleacă împreună cu părinţii ei la Nişa. La hotel, în timp ce se află în lift, îl întâlneşte pe Spencer Aimes (Ashton Kutcher) care o invită să bea ceva împreună. După prea multe pahare, Jen îi dezvăluie că nu este o persoană atât de spontană pe cât pretinde a fi, iar Spencer îi mărturiseşte în schimb că este asasin. Din nefericire, din cauza băuturii, Jen nici măcar nu aude preţioasa informaţie. În ciuda acestui lucru însă, Spencer îşi dă seama că Jen este femeia pe care a căutat-o toată viaţa şi decide să se căsătorească.

 

 

 

22:00 PRIMA TV

Eroul din fiecare (dramă/sport, S.U.A 2010) Cu: John Cena, Danny Glover, Devon Graye

Cal Chetley este un adolescent timid și nesociabil în vârstă de 15 ani, care locuiește în localitatea Sallisaw din Oklahoma împreună cu mama lui, Sharon. Cal este încă afectat de moartea tatălui său într-un tragic accident de mașină petrecut cu 10 ani în urmă și de plecarea de acasă a fratelui mai mare pe nume Mike, un fost campion de lupte la fel ca și tatăl lor. Deși este lipsit de calități atletice native și este mai degrabă înclinat spre studiu decât spre sport, din dorința de a-și reuni familia destrămată, Cal Chetley se înscrie în echipa de lupte a liceului, sperând în secret să fie antrenat de către fratele lui, Mike. Încurajat în permanență de misteriosul Harry Newman, poreclit Red, tânărul singuratic, introvertit și firav, dobândește încredere în forțele proprii, își dezvoltă o personalitate puternică prin practicarea acestui sport care le-a adus celebritatea tatălui și fratelui său și contribuie la reconsolidarea relațiilor ruinate din familie.

 

 

22:30 PRO CINEMA

Desperado (acţiune, SUA, 1995) Cu: Antonio Banderas, Salma Hayek, Steve Buscemi, Joaquim de Almeidaa, Cheech Marin, Quentin Tarantino

Antonio Banderas interpretează rolul unui mariachi. În încercarea de a se răzbuna pe infamul şef al cartelului de droguri mexican, Bucho, cântăreţul se vede prizonier într-o lume dură în care rafalele de arme automate fac parte din cotidian. Cu ajutorul prietenului său (Steve Buscemi), al unei frumoase bibliotecare (Salma Hayek) şi al unei armate de renegaţi, el trăieşte acum pe propria piele baladele pe care obişnuia să le cânte.

 

+0 -0
se încarcă...