LUNI

0

20:30 PRIMA TV

Ultima confruntare (acțiune, S.U.A. 2014) Cu: Steven Seagal

Cu 30 de ani în urmă, extratereștrii au luat contact pentru prima dată cu omenirea. Toată suflarea Pământului a așteptat atacuri ostile sau avansuri tehnologice uriașe. Niciuna dintre acestea nu a venit. În schimb, extratereștrii erau refugiați; ultimii supraviețuitori ai lumii lor naufragiați pe Pământ. Creaturile au fost plasate în ghetouri speciale create în Africa de Sud, iar pe măsură ce națiunile lumii întârzie să ajungă la un conses cu privire la soarta noilor oaspeți, răbdarea extratereștrilor începe să se termine.

 

 

20:30 PRO CINEMA

Justiţie pe cont propriu (acţiune, 2011) Cu: Nicolas Cage, January Jones, Guy Pearce, Harold Perrineau, Jennifer Carpenter, Irone Singleton

Profesorul de  limba engleză Will Gerard (Nicolas Cage) şi soţia lui, Laura (January Jones), o muziciană de succes, se bucura de o viaţă liniştită. Totul se schimbă într-o noapte când Laura este atacată violent pe drumul de întoarcere de la studioul unde avusese înregistrări. În timp ce se afla la spital alături de soţia inconstienta, Will este abordat de către un individ, care îi prezintă o ofertă de a-şi găsi dreptatea imediat, fără a mai trece printr-un proces. Will se decide pe loc şi intra într-o organizaţie de justiţiari pe cont propriu, ale căror acţiuni sunt pe cât de periculoase pe atât de înfricoşătoare.

 

 

 

21:00 CINEMAX

Adolescență (Dramă, SUA, 2018) Cu: Mickey River, India Eisley, Romeo Miller, Tommy Flanagan, Elisabeth Röhm

Viața lui Adam, un băiat în vârstă de 17 ani, este un dezastru. Părinții lui se ceartă mereu și el nu poate vorbi cu fetele. Keith, cel mai bun prieten al lui, decide să încerce să-l ajute și îl duce pe Adam în Venice Beach ca să scape de atmosfera plictisitoare din orașul industrial Torrence, California. Acolo Adam o cunoaște pe Alice, o fată frumoasă și misterioasă, care îl invită în lumea ei. Adam se îndrăgostește de Alice și se aruncă într-o relație de co-dependență. Alice îl introduce pe Adam unui stil de viață rapid plin de petreceri, droguri și dependențe care amenință să-l distrugă.

 

 

 

13:40 HBO

De neoprit (Acțiune, SUA, 2010) Cu: Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson, Ethan Suplee, Kevin Dunn

Denzel Washington și Chris Pine fac echipă cu Tony Scott în acest thriller plin de acțiune. O locomotivă masivă, fără conductor, poreclită “Bestia” și încărcată cu o încărcătură toxică, străbate provincia, distrugând tot ce întâlnește în cale. Un inginer veteran (Washington) și un tânăr conductor (Pine) concep un plan incredibil ca să oprească vehiculul și să prevină un cumplit dezastru într-o zonă populată.

 

 

+0 -0
se încarcă...