MARŢI

0

20:30 PRIMA TV

Dreptate prin răzbunare (acțiune, S.U.A. 2018) Cu: Taye Diggs, John Cusack, George Lopez, Luke Hemsworth, Gianni Capaldi

Doi polițiști trag pe dreaptă o mașină și dintr-o eroare îl împușcă pe șofer. Pentru a scăpa de acuzații, ei plantează o armă asupra șoferului și fac tot posibilul să scape nepedepsiți. Tatăl victimei este judecător și va căuta dreptatea acolo unde polițiștii nu se așteaptă.

20:30 PRO CINEMA

O moarte mai bună (acţiune, SUA, 2000) Cu: Scott Wiper, Jack Conley, Carmen Argenziano, Mo Gallini

Un poliţist deziluzionat îşi dă demisia şi hotărăşte să se întoarcă în oraşul natal, la iubita lui din tinereţe (Natasha Henstridge). Boomer (Scott Wiper) are toate motivele să privească încrezător înainte, dar aventurile prin care trece pe drum îi fac viaţa un coşmar.

21:00 CINEMAX

Nebunia de la Slaughterhouse (Comedie, Marea Britanie, 2018) Cu: Asa Butterfield, Finn Cole, Hermione Corfield, Michael Sheen, Simon Pegg

Bine ați venit la Slaughterhouse, o școală de elită unde studenții sunt pregătiți pentru putere și măreție. Această lume antică va fi zguduită când un crater enorm este descoperit în pădurea de lângă școală și provoacă cutremure, o dolină misterioasă și o groază de nedescris este declanșată. În scurt timp, o nouă ordine este stabilită în timp ce studenții și profesorii sunt blocați într-o luptă sângeroasă pentru supraviețuire.

22:00 HBO

Overlord (Horror, SUA, 2018) Cu: Jovan Adepo, Wyatt Russell, Pilou Asbæk, John Magaro, Bokeem Woodbine

Cu doar câteva ore înainte de debarcarea din Normandia, câțiva parașutiști americani aterizează în Franța ocupată de naziști cu o misiune crucială pentru succesul invaziei. Însărcinați cu distrugerea unui emițător radio aflat pe o biserică fortificată, soldații își unesc forțele cu o tânără localnică pentru a distruge turnul bisericii. Dar biserica ascunde ceva terifiant în catacombe – un laborator secret nazist, unde soldații americani vor avea de înfruntat inamici cum nimeni nu a mai văzut vreodată.

+0 -0
se încarcă...