MIERCURI

0

16:30 PRO CINEMA

Doamnă judecător (comedie, SUA, 1949) Cu: Rosalind Russell, Robert Cummings, Gig Young, Marie McDonald, Harry Davenport

Avocatul Pete Webb şi Marsha Meredith Webb, propusă pentru funcţia de judecător federal trec printr-un divorţ scandalos. Nominalizarea ei, însă, are de suferit tocmai din cauza acestei despărţiri provocate de o neînţelegere a avocatului Pete Webb, care a fost implicat fără să vrea într-un bucluc.

 

 

18:40 CINEMAX

Nu trage! (Dramă, Belgia, 2018) Cu: Jan Decleir, Viviane De Muynck, Jonas Van Geel, Mo Bakker, Kes Bakker

9 noiembrie 1985 – o bandă a atacat supermarket-ul Delhaize din Aalst, Belgia. Membrii bandei, numiți Brabant Killers, au ucis 8 oameni nevinovați, printre care se numărau și Gilbert, Thérèse și Rebecca Van de Steen. David Van de Steen, un băiat în vârstă de 9 ani, deși rănit grav, a supraviețuit. Părinții și sora lui au fost printre ultimele victime ale grupului. David este orfan acum și bunicii lui își asumă sarcina aproape imposibilă de a-l ajuta să aibă o nouă perspectivă asupra vieții și să-și facă un viitor. Bunicul Albert a luptat mai mult de 25 de ani ca să-i aducă pe criminali în fața justiției. Până în ziua de azi, ucigașii care au omorât 28 de oameni între 1982 și 1985 nu au fost identificați. Este cel mai mare scandal din istoria justiției belgiene.

 

 

 

22:35 HBO

Deadwood (Dramă, SUA, 2019) Cu: Ian McShane, Timothy Olyphant, Molly Parker, Paula Malcomson, John Hawkes

Continuând povestea începută în apreciatul serial HBO creat de David Milch, filmul este scris de Milch, regizat de Daniel Minahan, iar din distribuție fac parte actorii care au interpretat cele mai importante roluri în serialul original. Personajele de neuitat se reunesc după 10 ani ca să celebreze statutul de stat al Dakotei de Sud. Fostele rivalități se reaprind, alianțele sunt testate și vechile răni sunt redeschise în timp ce toți trebuie să facă față schimbărilor inevitabile pe care modernitatea și timpul le-au produs.

 

 

16:55 FILM NOE

Ultimele dorinţe (2007 Comedie) Cu: Jack Nicholson, Morgan Freeman

În urmă cu mulţi ani, profesorul de filosofie al lui Carter Chambers (Morgan Freeman) dăduse drept temă studenţilor săi alcătuirea unei liste cu tot ceea ce şi-ar dori să facă şi să vadă înainte de a-şi da obştescul sfârşit. Însă realitatea vieţii de adult i-a schimbat planurile. Căsătoria, copiii, miile de griji zilnice şi cei 46 de ani de serviciu ca mecanic auto au transformat treptat această listă de dorinţe într-o amintire cu gust amar, reducând-o la un exerciţiu mental prin care Carter făcea ca timpul să treacă mai repede în timp ce repară maşini.

Deja ai votat!
se încarcă...