JOI

0

22:30 PRO CINEMA

Ziua în care Pământul s-a oprit (thriller, SUA, Canada, 2008) Cu: Keanu Reeves, Jennifer Connelly, Kathy Bates, Jaden Smith, John Cleese, Jon Hamm

Când o navă spaţială extraterestră soseşte în New York, dr Helen Benson şi echipa sa compusă din oameni de ştiinţă sunt chemaţi de urgenţă. La bordul navei se afla Klaatu, o fiinţă extraterestră cu înfăţişare umană şi un robot gigant.  Klaatu anunţă că a venit să salveze Pământul.  Mesajul lui Klaatu este ca omenirea să menţină pacea, în caz contrar, Pământul va fi distrus de o forţă de ordine interstelară. Autorităţile militare şi politice americane îl văd că pe o ameninţare şi decid să îl interogheze, însă doctorul Benson îl ajută să evadeze.

 

00:00 PRO TV

Prin frigul nopţii ( thriller, 2013, SUA) Cu: Alice Eve, Bryan Cranston, Logan Marshall-Green

Chole, proprietara unui motel, împreună cu fiica sa sunt luate ca ostatici de un bărbat aproape orb, după ce o pungă cu bani pe care acesta o caută a ajuns pe mâna unui poliţist corupt. Cele două devin portiţa lui de salvare în recuperarea banilor.

 

22:35 CINEMAX

Fără urmă (Dramă, SUA, 2018) Cu: Ben Foster, Thomasin McKenzie, Jeff Kober, Dale Dickey, Dana Millican

O adolescentă (Thomasin Harcourt McKenzie) și tatăl ei (Ben Foster) au trăit izolați mulți ani în Forest Park, o pădure vastă din Portland, Oregon. În urma unei întâlniri întâmplătoare, ei sunt descoperiți și ajung în grija agenției de asistență socială. Ei încearcă să se adapteze noului mediu înconjurător până când o decizie bruscă îi determină să plece într-o călătorie periculoasă înapoi în sălbăticie, căutând independența completă și forțându-i să se confrunte cu dorința conflictuală de a face parte dintr-o comunitate și nevoia puternică de a trăi în izolare.

 

23:20 HBO

Jackie Brown (Polițist, SUA, 1997) Cu: Pam Grier, Samuel L. Jackson, Robert Forster, Bridget Fonda, Robert De Niro

Jackie Brown (Pam Grier) își suplimentează venitul de însoțitoare de zbor aducând bani murdari în S.U.A. pentru traficantul de arme Ordell Robbie (Samuel L. Jackson) până când un agent ATF și un polițist din L.A. o prind la aeroport. Ei o obligă să-i ajute să-l prindă pe Ordell dacă nu vrea să ajungă la închisoare. Jackie pune la cale un plan curajos ca să-i asmută pe toți unii împotriva celorlalți. Situația este complicată de Louis Gara și Melanie Ralston care au propriile planuri. Jackie pare că lucrează cu ambele părți, dar încearcă să-i păcălească și să plece cu jumătate de milion de dolari. Din distribuția acestui film adaptat de Quentin Tarantino după romanul lui Elmore Leonard mai fac parte Robert Forster, Michael Keaton, Bridget Fonda și Robert DeNiro.

 

Deja ai votat!