VINERI

Comedian and actor Chris Rock poses for a portrait in promotion of his forthcoming film "Top Five" on Saturday, Nov. 22, 2014 in New York. (Photo by Victoria Will/Invision/AP)

22:30 ANTENA 1

Un negru pentru Casa Alba (comedie, SUA) Cu: Chris Rock, Bernie Mac

Când Washington-ul are nevoie de un candidat la preşedinţie cu numai câteva sãptãmâni înainte de alegeri, e nevoie de cineva care va pierde cu siguranţã. De aceea a fost ales Mays Gilliam, un politician localnic necunoscut, dintr-un cartier sãrãcãcios din Washington, pe post de marionetã. Mays va candida, dar el vrea sã se şi distreze. Împreunã cu fratele lui Mitch, un cãmãtar incurabil, el va transforma campania într-o petrecere uriaşã. Acum, Gilliam câştigã tot mai multe procente şi e pe cale sã facã istorie.

22:45 PRO CINEMA

Ziaristul (dramă, SUA 2012) Cu: Zac Efron, Matthew Mcconaughey, Nicole Kidman, John cusack, David Oyelowo, Scott Glenn, Ned Bellamy, Nealla Gordon, Macy Gray, Kevin Waterman

Hillary Van Wetter a fost încarcerat pentru asasinarea unui șerif lipsit de scrupule. Charlotte Bless, o femeie misterioasă, îi trimite scrisori lui Van Wetter, deși acesta nu o știe, dar ea e îndrăgostită de el și vrea să se căsătorească. Prezența lui Charlotte Bless provoacă o imensă tensiune sexuală oriunde se află, iar ea reușește să-i convingă pe frații jurnaliști, Jack James și Ward James, că deținutul este nevinovat și că trebuie să investigheze cazul. Cei doi vin de la un ziar avid de povești destrăbălate, dar motivațiile celor doi frați sunt cât se poate de diferite. Chiar și așa, amândoi miros un articol care ar putea să le aducă prestigiosul Premiu Pulitzer.

22:15 PRIMA TV

Inimă de leu (acțiune, SUA 1990) Cu: Jean-Claude Van Damme, Harrison Page
Regia: Sheldon Lettich

Lyon Gaultier (Van Damme) dezertează din Legiunea Străină. Sosit în State, el îşi găseşte fratele pe moarte şi pe soţia acestuia fără suficienţi bani pentru a-l trata. Pentru a pune mâna pe banii necesari, Lyon decide să ia parte la o serie de lupte clandestine foarte periculoase.

23:30 HBO

Bani murdari (Dramă, SUA, 2014) Cu: Matthias Schoenaerts, John Ortiz

În această dramă, Tom Hardy interpretează un barman singuratic, Bob, ale cărui maniere contrastează puternic cu atitudinea și afacerea clandestină a șefului și vărului Marv (James Gandolfini). Din când în când barul funcționează ca un loc de spălare a banilor mafiei. Când o sumă de bani este furată, Bob și Marv trebuie să găsească banii rapid. Situația devine și mai complicată atunci când frumoasa vecină a lui Bob, Nadia (Noomi Rapace), intră în viața lui, alături de un câine abuzat și de proprietarul original al câinelui (Matthias Schoenaerts).

Deja ai votat!