SÂMBĂTĂ

0

22:30 PRIMA TV

 Povestea perfectă (romantic/dramă, S.U.A 2016) Cu: Charlotte Sullivan, Corey Sevier, Christie Laing

Când directorii de la Heartstrings Press vor să renunțe la următoarea carte de române a lui Michael Rothchild (Corey Sevier), redactorul Dori Shephard (Charlotte Sullivan) îl susține și se oferă să lucreze ca redactor principal la cartea acestuia. Dar meseria de vis a lui Dori devine coșmarul ei, întrucât realizează că Michael nu este tot ceea ce și-a imaginat. Dori îi spune vestea lui Michael că directorii consideră că este un romancier fără viitor și vor să-i rezilieze contractul. Nevrând să fie dat afară de la Heartstrings Press, Michael este de acord să lucreze cu Dori timp de 30 de zile. În timp ce Dori se luptă cu comportamentul leneș al lui Michael, ea se află și în pragul de a se căsători cu logodnicul său, Philip (Preston Vanderslice). Cu toate acestea, Dori trebuie să învețe ce înseamnă cu adevărat iubirea adevărată înainte de a fi prea târziu.

23:15 ANTENA 1

Mama surogat (comedie, SUA 2008) Regia: Michael McCullers

Cu: Tina Fey, Amy Poehler, Steve Martin, Siqourney Weaver, greg Kinnear

Kate Holbrook este o directoare de companie, femeie singură și conservatoare, care toată viața și-a pus carieră pe primul loc. La 37 de ani, în sfârșit vrea să aibă un copil, însă descoperă că are doar șanse slabe de a rămâne însărcinată. Disperată, Kate decide să folosească o mamă surogat, dar lumea ei conservatoare este întoarsă complet pe dos când Angie cea cu spirit liber se mută în apartamentul ei și între ele începe o luptă foarte amuzantă.

 

22:45 PRO TV

Şefi de coşmar (acţiune, SUA, 2011) Cu: Jason Bateman, Steve Wiebe, Kevin spacey, Charlie Day, Lindsay Sloane, Michael Albala, Jennifer Aniston

Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) şi Dale (Charlie Day) sunt trei angajaţi terorizaţi de către şefii lor. Deoarece niciunul nu îşi permite să demisioneze, într-o zi, prind curaj după câteva pahare şi iau legătura cu un puşcăriaş, care să îi ajute în planul lor de a scăpa de cei trei. Bărbaţii însă nu iau în calcul că pot să apară surprize şi ca planul lor de a-şi omorî şefii nu se poate pune în practică.

 

 

22:30 PRO CINEMA

Străinul (acţiune, SUA, 2003) Cu: Steven Seagal, Max Ryan, Jeffrey Pierce, Sherman Augustus

Jonathan Cold (Steven Seagal), un agent liber profesionist, este angajat într-o misiune riscantă de Alexander Market, un bărbat misterios. Agentul trebuie să transporte un pachet din Franţa în Germania. Jonathan nu ştie ce se află în colet, dar orice ar conţine, misteriosul pachet îi atrage pe foarte mulţi care sunt dispuşi să ucidă pentru a-l obţine. Totuşi, Cold ştie că trebuie să fie mereu cu un pas înaintea tuturor celor implicaţi în această vânătoare, indiferent de costuri, pentru a-şi putea duce misiunea la capăt.

 

 

Deja ai votat!