DUMINICĂ

0

00:15 ANTENA 1

Prizonierii timpului (acţiune, SUA 2003) Cu: Paul Walker, Frances O’Connor, Gerard Butler, Anna Friel, Michael Sheen, Billy Connolly, Ethan Embry, Rossif Sutherlad

În inima văii Dordogne din Franţa, regiune încărcată de istorie şi de frumuseţi naturale, o echipă de studenţi la arheologie împreună cu profesorul lor muncesc cu îndârjire să scoată la iveală ruinele unui castel din secolul XIV. Pentru profesorul Edward Johnston acest proiect reprezintă apogeul carierei sale – un vis pentru care trăieşte. Ajutat de asistentul său Andre Marek şi de fiul sau precum şi de studenţii Kate, Stern şi Francois el vrea să scoată la iveală nu numai castelul La Roque dar şi o mănăstire înconjurată de o aşezare – localitatea Castelgard. Dar lucrurile o iau razna… Fiind circumspect în ceea ce priveşte sponsorul expediţiei, o companie numită Internaţional Technology Corporation (ITC) şi mai ales în ceea ce priveşte pe şeful acesteia, profesorul pleacă la New Mexico pentru a obţine anumite răspunsuri. În lipsa lui, continuând săpăturile, studenţii descoperă o cameră în care nu s-a intrat de 600 de ani.

 

 

 

 

20:00 PRO TV

Dezastru din San Andreas (acţiune,  SUA, 2015) Cu: Dwayne Johnson, Carla Cugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd, Archie Panjabi, Paul Giamatti, Art Parkinson, Kylie Minogue, Colton Haynes, Todd Williams

După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur de 9 grade magnitudine în California, pilotul Raymond (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie Emma (Carla Gugino) îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă în dărâmături. Când cred că totul s-a terminat, cei doi îşi dau seama că este doar începutul problemelor.

 

 

 

 

22:30 PRO CINEMA

Solomon Kane (acţiune, coprod, 2009) Cu: James Purefoy, Mark O’Neal, Robert Orr, Richard Ryan, Frantisek Deak

Căpitanul Solomon Kane este ceea ce se poate numi o maşină de ucis eficientă a secolului al XVI-lea. Înarmaţi cu pistoale, cosoare şi săbii, el şi oamenii lui îşi dezlănţuie setea de sânge în timp ce luptă pentru Anglia în tot felul de războaie. Kane şi banda lui de jefuitori se află în Africa de Nord, unde decid să atace un castel misterios din apropiere pentru a pune mâna pe bogăţiile despre care se zvoneşte că s-ar afla acolo, când misiunea lor ia o turnură neaşteptată. Unul câte unul, oamenii lui Kane sunt luaţi de creaturi demonice până când războinicul rămâne singur pentru a da faţă-n faţă cu slujitorul diavolului, venit din străfundurile Iadului pentru a-i lua sufletul corupt. Deşi Kane reuşeşte în cele din urmă să scape, ştie că trebuie să se salveze renunţând la violenţă şi dedicându-se în totalitate păcii şi purităţii. Noua sa personalitate este pusă la încercare atunci când îşi începe călătoria de-a lungul Angliei devastată de diabolicul Overlord.

 

 

13:35 HBO

Venom (Acțiune, SUA, 2018) Cu: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze, Reid Scott

Eddie Brock (Tom Hardy) este un bărbat terminat după ce pierde totul, inclusiv slujba și pe logodnica lui. Când viața lui ajunge în cel mai de jos punct, el devine gazda unui simbiot extraterestru ceea ce îi dă super-puteri extraordinare și îl transformă în Venom. Oare aceste puteri vor fi suficiente pentru ca el să învingă puteri malefice, mai ales pe Riot, rivalul său mult mai puternic și care are mult mai multe arme?

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...