LUNI

0

20:30 PRO CINEMA

 Furia (acţiune, SUA, Franţa, 2014) Cu: Nicolas Cage, Rachel Nichols, Max Ryan, Michael McGrady, Peter Stirmare, Patrice Cols, Weston  Cage, Max Fowler

Paul Maguire (Nicolas Cage), Kane (Max Ryan) şi Danny Doherty (Michael McGrady), tovarăşii lui, fură banii unui mafiot rus şi fug.  Maguire pleacă cu o geantă în care se află banii şi un pistol tokarev. Imediat se declanşează un război în toată regulă între familial or de infractori irlandezi şi mafia rusă. Paul îi sfătuieşte pe cei doi amici să stea ascunşi până când se calmează lucrurile, urmând că apoi să împartă banii.  Şaptesprezece ani mai târziu, Paul are o afacere legală în construcţii, este căsătorit cu Vanessa (Rachel Nichols) şi este un tată devotat. Într-o seară, fiica sa, Caitlin (Aubrey Peeples), este răpită. Paul îşi adună amici şi porneşte în căutarea fetei, fiind convins că cel care a răpit-o, este mafiotul rus.

 

 

 

14:45 HBO

Favorita (Comedie, Marea Britanie, 2018) Cu: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, Nicholas Hoult, Joe Alwyn

La începutul secolului al XVIII-lea, Anglia este în război cu francezii. Cu toate acestea, cursele cu rațe și degustarea de ananas sunt activități care prosperă. Fragila regină Anne (Olivia Colman) ocupă tronul, iar prietena ei, Lady Sarah (Rachel Weisz), guvernează țara în locul ei, în timp ce are grijă de sănătatea și de caracterul schimbător al Annei. Atunci când noua servitoare Abigail (Emma Stone) sosește la palat, farmecul ei o cucerește pe Sarah, care o ia sub aripa ei. Astfel, Abigail întrevede o șansă de a se întoarce la rădăcinile ei aristocrate. În timp ce problemele politice îi ocupă lui Sarah din ce în ce mai mult timp, Abigail îi ia locul și devine însoțitoarea reginei. Prietenia lor înfloritoare îi oferă șansa să-și îndeplinească ambițiile și nu va lăsa nicio femeie, bărbat, politică sau iepure să îi stea în cale.

 

 

 

 

21:00 CINEMAX

Nona (Dramă, SUA, 2017) Cu: Kate Bosworth, Sulem Calderon, Jesy McKinney, Diana Cabuto, Jasper Polish

Filmul spune povestea Nonei, o fată din Honduras, care-l cunoaște pe Hecho, un băiat fermecător. El îi promite că o va duce în siguranță în America la mama ei. Dar el își încalcă promisiunea și ea trebuie să facă față unei călătorii periculoase. Nona, prescurtarea de la No Name (fără nume), va livra un mesaj care va schimba modul în care oamenii văd traficul de persoane.

 

17:40 FILM NOW

Începutul (acţiune, SUA, 2010) Cu: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Tom Hardy, Ellen Page

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hoț priceput, cel mai bun în domeniul periculoasei arte a extracției, adică al furtului de informații și secrete prețioase din subconștientul oamenilor în timp ce aceștia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă. Rară abilitate a lui Cobb i-a conferit un statut de profesionist extrem de căutat, de o valoare inestimabilă în complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a făcut în același timp să piardă tot ceea ce era mai important pentru el și l-a transformat într-un fugar internațional. Acum i se oferă o șansă să recapete tot ceea ce a pierdut: o ultimă misiune i-ar putea reda viața de dinainte dacă reușește un lucru imposibil, opusul extracției de informații: implantarea lor în mintea cuiva.

 

 

Deja ai votat!